Speltips

Speltips Villanovense - FC Barcelona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-28 20:30 Spela här

Speltips Villanovense -	FC Barcelona
Land: Spanien Liga: Copa Del Rey
Odds: 2.37 Speltips: Vinna båda halvlekarna
2015-10-28 20:30 Villanovense - FC Barcelona Vinna båda halvlekarna 2.37 grandgoals36

Tjena!

Villanovense - FC Barcelona i Copa Del Rey 20:30.

Spelar trupp med för FC Barcelona:

Ter Stegen, Douglas, Rakitic, Dani Alves, Bartra, Munir, Jordi Alba, Sandro, Adriano, Vermaelen, Mathieu, Jordi Masip, Gumbau, Samper, Aitor och Kaptoum.

Finns bra odds ute på Barcelona inför matchen då det är enorm klasskillnad mellan lagen här! Inte helt omöjligt om Barcelona går hem och vinner en sån här match med en 4,5-0 för att avgöra redan i första rundan. Barcelona i sig har bra form tycker jag man vinner sina matcher oavsett om Messi fortfarande är skadad. Visst så saknas båda storstjärnorna Neymar och Suarez här men Barcelona besitter mycket starka B-lags spelare som verkligen vill visa upp sig när tillfälle ges som idag!

Vilka är Villanovense då kan man undra? Ja du Villanovense är en lag som spelar i spanska tredjedivisionen och det har man gjort sedan två år tillbaka. Hemmaplan är Estadio Romero Cuerda, med kapacitet för 4000 åskådare. Dagsformen i laget är väl så där efter poängtapp mot bottenlaget Linense senast återfinns man på en 11:e plats i tabellen.

Jag som Barca fan tror självklart på en enkel vinst idag med ett Barcelona som har med ett par rutinerade spelare då speciellt Ivan Rakitic som har bra form för dagen som gjorde dom två enda målen i borta matchen mot BATE Borisov i Champions League förra veckan. Sen har man många B-lags spelare som säkert ser en jätte chans att verkligen visa upp sig för tränare Luis Enrique.

Att Barcelona ska vinna båda halvlekarna till @2.37 är GULD enligt mig. Då det är enorm klasskillnad här och Barcelona kommer trycka på redan från start!

Rygga på egen risk!

grandgoals36 - 28 Oktober, 2015, 19:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
redgo - 2015-10-28 17:09:56

Efter matchen..

imonit_bro9 - 2015-10-28 13:54:43

när lägger du reken?