Måste medge att jag tycker att de 2,70 som erbjuds på Dimitrov mot Nadal smakar fågel. I förra omgången hade jag två skrällar i sikte och grundtanken var att reka hcp + rak vinst för både Rosol (mot Nadal) och Vesely (mot Gasquet).

Hur som helst, jag var inne på att Nadal skulle få problem här. För det första förstår jag inte varför han väljer Basel framför Valencia. Det är egentligen helt obegripligt. Valencias matta gynnar grusspelare mer medan Basels underlag gynnar aggressiva spelare. Dessutom hade han ju spelat på hemmaplan i Valencia…så, jag förstår ingenting.

Jag tror att ett par faktorer trycker ner oddset på Nadal just nu. Dels för att han slagit Wawrinka och Raonic på hardcourt nyligen plus att han har 5-0 inbördes mot Dimitrov. Men man ska veta att Dimitrov plockat set i samtliga matcher på hardcourt mot Nadal och att han gjorde en betydligt bättre insats i första gången än spanjoren.
Sen är det väl allmänt känt att Nadal aldrig varit särskilt bra inomhus. Det får helt enkelt betraktas som hans sämsta underlag samtidigt som det är Dimitrovs bästa underlag tillsammans med gräs.

Dimitrov mötte en formsvag Stakhovsky i första omgången och behövde inte rädda en enda breakboll. Nadal blev breakad fyra gånger av Rosol, men lyckades vinna matchen trots att Rosol vann fem poäng mer.

Tycker att 2,70 på Dimitrov är bra här.

This is the stats tab
This is the post tip