Speltips

Speltips Sousa - Paire

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-29 15:00 Spela här

Speltips Sousa - Paire
Land: Spanien Liga: ATP Valencia
Odds: 2,10 Speltips: Sousa
2015-10-29 15:00 Sousa - Paire Sousa 2,10 Poldan

Det ska normalt skilja mängder mellan Joao Sousa och Benoit Paire, men med dagens förutsättningar så undrar jag om inte portugisen är favorit. Han har jättestora framgångar på den här typen av underlag och Pairs senaste veckor har inte varit något att lyfta på ögonbrynen över.

Tycker helt klart att det här underlaget spelas liknande som det i Kuala Lumpor och St Petersburg. Det vill säga långsamt med ganska hög studs. Det gynnar så klart grusspelare som får mer tid på sig än vanligt – samtidigt bedöms i stort sett alltid alla inomhusbanor likadant av oddssättare.

Sousa har för övrigt vunnit Kuala Lumpor och tog sig till final i St Petersburg för en månad sedan.

Paire hade lekstuga i början av säsongen på supersnabba inomhusbanor i Bergamo, Quimper och Cherbourg. Men jag är lite osäker på hans nuvarande form. Förra veckan spelade han en Challenger i Brest och tappade set mot Teixeira och Guez, två spelare som han i normala fall ska kolla gris med. Dessutom fick han stryk av Dodig i finalen.

Sousa har ju gått under smeknamnet ”mr 250”. Han är alltid livsfarlig i 250-turneringer där många andra går på halvfart. Rent motivationsmässigt är det gigantisk fördel Sousa som mycket rättvist slog ut Müller i första omgången.

Paire blev breakad tre gånger av Gombos som fick en LL-plats till turneringen…det är föga imponerande.

Spelar alltså Sousa att slå Paire till 2,10 hos bet365

Poldan - 29 Oktober, 2015, 13:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!