Speltips

Speltips Liverpool - Bournemouth AFC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-10-28 20:45 Spela här

Speltips Liverpool - Bournemouth AFC
Land: England Liga: Ligacupen
Odds: 1.74 Speltips: U3
2015-10-28 20:45 Liverpool - Bournemouth AFC U3 1.74 Akberg

Ett late-spel till kvällen. Från ligaspel till cupspel. Ja, det är minsann en härlig period fotbollen är inne i just nu.
Jürgen Klopp står inför sin nästa uppgift. Att besegra ett sargat Bournemouth i cupen.

Ett Bournemouth som har tappat kvalité i sitt försvar på senare tid. 5-1 förluster mot Tottenham samt Manchester City är tungt för lagets självförtroende. Saknar Tomlin, Wilson, Elphick, Mings, Gradel och Arter.

Liverpools senaste resultat:
3-2 Aston Villa
1-1 Sion
Everton 1-1
Tottenham 0-0
1-1 Rubin Kazan
1-1 Southampton

Få gjorda mål har lett till många oavgjorda resultat. Jo, jag tror vi alla kan hålla med om att Liverpool inte riktigt hittat rätt än med sitt lagspel. Klopp-effekten har inte gett någon lösning utav problemet heller.

Senaste rapporten lyder att nu även Benteke missar kvällens cupmatch mot Bournemouth. Annars saknas också Sturridge, Rossiter, Ings, Gomez, Henderson och Flanagan. Offensiva problem inför kvällens match alltså. Ska Firmino få chansen på topp? James Milner är avstängd.

Liverpool har en mycket viktig match i helgen, mot en pressad Mourinho och hans Chelsea, att ladda upp inför. Bör väga tungt i Klopps analys inför kvällens match.

Tror inte att Klopp ser ner på cupen och dess möjligheter men helgens match mot Chelsea kommer absolut sitta i tankarna när han tar ut startelvan. Med ett offensiv som är skadedrabbat och som inte har målen med sig på senare tid så går jag på ett underspel här. Någon tung skada i Bournemouth bör också hjälpa en bit på traven.

SPEL: U3 mål (Goal Line) till 1.74 hos Sbobet, 1.5/5 units. Finns även hos bet365

Twitter:HolmbergAke

EDITERAD 2015-10-28 16.55:55

Akberg - 28 Oktober, 2015, 16:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!