Speltips

Speltips Fognini - Zverev

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-29 12:00 Spela här

Speltips Fognini - Zverev
Land: Spanien Liga: ATP Valencia
Odds: 1,57 Speltips: Fognini
2015-10-29 12:00 Fognini - Zverev Fognini 1,57 Tennistipset

Spelbolagen har med all säkerhet satt ett relativt högt odds på Fognini av en anledning, att de fortfarande lever på "myten" att han är väldigt ojämn. Vi är i slutet av säsongen & jag kan konstatera att han har varit säkerheten själv under 2015. Han är rankad 22a i världen & har idel kvartsfinaler/semifinaler samt finaler under året. 30 vinster samt 23 förluster är inte fy skam.

Bara att leva med tanken att han vände 0-2 i set till vinst mot Nadal för någon månad sedan säger det mesta om hans mentala styrka. På de senaste 15 hardcourt matcherna har han 11 vinster samt 4 förluster. Då har han förlorat mot Lopez, Nadal, Anderson samt Ferrer. Att Fognini kommer vinna en överväldigande majoritet utav bollduellerna är det ingen snack om, dock kommer nyckeln att ligga i hur Fognini kommer returnera.

Mischa Zverev grundar sitt spel på en enorm serve och ett skickligt nätspel. Zverev hade en enormt tuff första omgång mot Belucci, där det blev tre tiebreaks. Tysken hade då marginalerna på sin sida. Det jag dock kan konstatera är att Fognini är en mycket bättre returnerare än Belucci.

Underlaget i Valencia är inte det snabbaste, vilket påverkar Zverevs serve extremt negativt. Kommer Fognini upp i nivå, bör han vinna relativt komfortabelt. Synar Fognini som matchvinnare @1,57 på bet365 .

Tennistipset - 28 Oktober, 2015, 20:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!