Speltips Brands - Montans

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-10-29 13:45
Land: Spanien
Liga: ATP Valencia
Odds: 1,74
Tips: Brands -3,5
Jag rekade Brands mot Montanes i kvalfinalen till 1,50. Tysken vann enkelt i raka set. Nu när David Ferrer dragit sig ur turneringen får Montanes en LL-plats och där väntar återigen Daniel Brands.

Jag skulle bli djupt förvånad om inte historien upprepar sig. Tysken tar detta tämligen enkelt och -3,5 games till 1,74 är spelat.

Eftersom att det är samma match med samma förutsättningar så klistrar jag in reken från i måndags:

Jag tror inte att det kommer på frågan att Montanes slår Brands.

Brands är inte alls särskilt långt ifrån sina fornstora dagar,eller, det kanske han är, men det ska mycket till för att han ska förlora om Montanes med de här förutsättningarna. Tysken har en gigantisk förstaserve och en av tourens hårdaste forehand. Han har alltid varit bra inomhus och den ska passa honom väldigt bra att möta Montanes, trots bortaplan.

Även om de spelar inomhus är detta ett underlag som kanske gynnar grusspelare lite mer än normala inomhusbanor. Studsen är ganska hög och det går rätt långsamt. Jag ska dock medge att jag inte sett något från årets turnering, men det är så det brukar se ut i Valencia.

Och som sagt, Brands ser ut att vara på väg tillbaka. Han får stryk med små marginaler mot spelare runt 100-strecket (Brown, Kudla osv), så man kan nog säga att det är den nivån han håller. Montanes å andra sidan ligger också där omkring, men är betydligt mer specialiserad på grus än vad Brands är.

Montanes har i princip inte slagit någon spelare som är bland de 100 bästa på hardcourt sedan 2011 när han lyckades slå Kukushkin i Shanghai. På den tiden var spanjoren en topp 50 - det är han sannerligen inte längre. Där emellan har han säker 15 torsk och ja… det finns en anledning till att han håller sig till grus.
Spela på Brands - Montans hos Unibet
Spela nu
Poldan - 28 Oktober 2015 - 23:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: