Ett riktigt tungviktsmöte väntar i kvartsfinalen av Monterrey Challenger. Ett av de absolut mest lovande namnen i dagens tennis, Taylor Fritz, möter Thiemo De Bakker.

Taylor Fritz, född 1997, har spelat totalt 25 matcher på touren. Han har ett helt makalöst facit på 21 vinster samt 4 förluster. Han har 13-1 på de 14 senaste matcherna & har då hunnit bärga hem två stycken Challenger-titlar. Vinsterna har kommit emot ett enormt kvalitativt motstånd. Spelare som Brown, Smyzcek, Donaldson, Kavcic & Frantangelo för att nämna några. Fritz är okänd för de flesta & jag tror inte spelbolagen har tillräckligt bra koll på honom, och därav får vi det generösa oddset.

De Bakker har ett facit på 44 vinster samt 24 förluster. Spelet har varit stabilt på senaste tiden, men han har spelat majoriteten utav sina matcher på grus. Underlaget i dagens match är hardcourt & det gynnar Fritz. Igår hade De Bakker enorma problem med Uchida & vann i två raka TB:s. Trots vinsten, fanns det mer att önska, och han var långt ifrån komfortabel på underläget.

Fortsätter Fritz på detta spår, kommer han garanterat vara en etablerad ATP-spelare inom 1 - 1,5 år. Han har allt som krävs, och med lite erfarenhet kommer han blomma ut rejält.

Taylor Fritz spelas till @1,72 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip