Speltips Brynäs - Modo

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-10-29 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.40
Tips: X2
Sedär, kommer man in med ett första rek här på Torsdagslunchen.

Tror mig finna ett spelvärde i en X2 på Modo ikväll, 6st raka torskar är ju sannerligen inte en fin rad att gå efter men nu två senaste matcherna så har de stött på absolut tuffaste motstånd denna serie har att bjuda på i Skellefteå och Frölunda. Stått upp bra mot dessa drakar, okej bra och bra, 3-0 till Skellefteå i första perren i lördags är ju under all kritik men man lyckas ta sig tillbaka in i matcher i år som ifjol var helt körda. Mot Djurgården förra veckan så var man totalt sett bättre laget och var definitivt värd åtminstonde en poäng. Får man inget 3-0 period som andra p mot Djurgården eller första mot Skellefteå samt inte faller ur spelplanen så tror jag ändå på chans i Gavlerinken ikväll. Nye Patrik Dywer debuterar och uppåtform vädras på spelare som Petterson/Possler/Butler mf så till smutta 2.40 för krysstvåan så ger slänger jag iaf in några units

Den som har lite ballar så är ju annars tvåan till 4.95 tvärfin

Brynäs har såklart mycket tändvätska de med när de har 4raka utan vinst men jag tror vi ser ett extremt fokuserat Modo ikväll och åtminstonde krysset ska med hem till Nolaskogs.

Nu skjuter jag ut mig,lycka till, hej!


Spela på Brynäs - Modo hos Unibet
Spela nu
beeirink - 29 Oktober 2015 - 14:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
beeirink - 2015-10-29 16:26

@Nastyboob @J.Dizzle

Gott o höra gubbar! Hoppas våra magkänslor stämmer. Tror det lossnar snart för detta gäng nu när lite justeringar i försvarspelet gjorts samt nya killar stämplar in (Dywer + Welch)

Nastyboob - 2015-10-29 16:17

Har en bra magkänsla när det kommer till Modo. Modo är på gång och har visat att något bra håller på att hända. Nyförvärvet Patrick Dwyer debuterar även ikväll. Jag väljer att gå in helt på modoseger, men väljer att spela på matchodds då jag tror att de kommer bli en jämn match. Fina oddset 3.50 bjuder Bet365 på.

J.Dizzle - 2015-10-29 15:30

Härligt att det är fler som tror på Modo, trodde jag var den enda. Tycker oddsen är väldigt skeva här. Möter Brynäs i helt rätt läge, och även om Modo har en lång förlustrad så är det ändå på väg åt rätt håll, vilket dom senaste matcherna visar. Har lirat ml till 3.50 på bortalaget

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: