Thursday Night Football. Patriots och Tom Brady mot Dolphins och Ndamkong Suh. En klart sevärd match! Patriots trummar vidare med sina "raka" segrar. Jag följde minutiöst fajten mellan Jets och Patriots och det såg länge ut som att New York Jets skulle överraska och vinna matchen, MEN Tom Brady ville annat. Han lade in ytterligare en växel och såg till att New England vann med sju poäng. Jets var inte på något sätt dåliga, utan Patriots ÄR så bra för tillfället. Tom Brady ÄR så bra för tillfället.

I afton möter man Miami Dolphins som verkligen gjort en rockad efter en mycket svag inledning. HC Philbin och offensive koordinatorn är borta. In kommer istället Dan Campbell som är ett aktat namn och varit involverad i Miami sedan 2010 i diverse coachingsrutiner. Två matcher. Två segrar. 82-36 i facit på dessa fajter. DET är imponerande, trots att motståndet varit blygsamma Titans och Texans.

Campbell har fått igång Dolphins fysiska spel, han har också fått igång ett springspel som heter duga via Lamar Miller som RB och QB Tannehill har halverat sina långpass. Dolphins defensiv och offensiv är idag mer balanserad än på mycket länge.

Frågan är dock om de kan besegra Patriots borta. Jag kan faktiskt inte se det. Jag håller New York Jets som ett bättre lag än Dolphins och även om Jets var nära att "skrälla" är det vansinnigt svårt att besegra Patriots på hemmaplan.

Jag kommer spela Patriots -6,5 till oddset 1,64 hos Unibet .

Storylines:

1. Patriots är superstarka på hemmaplan. När det gäller Thursday Night Football är Patriots 8-1 sedan 2001. Lägg därtill att Foxborough (Patriots hemmaplan) är QB Ryan Tannehills mardröm. De tre senaste matcherna har Patriots i snitt vunnit med 22 poäng. Tuff statistik för Dolphins.

2. Patriots offensiva "vapen" är helgrymma. Gronkowski är ligans bästa tight end. Edelman är en av de bättre WR's i ligan under flera år och Amendolas routes svårlästa. Riktigt bra. Patriots offensiv är tvåa bäst i ligan.

3. Dolphins enda chans att vinna bygger på om de kan sätta press på Brady. Jag spelar på att de EJ lyckas med det.

4. I afton kommer running back Dion Lewis tillbaka för Patriots. Ett riktigt orosmoment för Dolphins!

5. New Englands pass rush måste vara lite mer på tårna mot Dolphins, men i övrigt ser det mer än lovande ut för laget från Boston.

Spela Patriots -6,5 till oddset 1,64 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip