bet365 livestreamar alla La Liga-matcher.

Raka tvåan på Atlético Madrid mot Deportivo La Coruna.

2. Barcelona 9 7 0 2 20:12 21

3. Atl. Madrid 9 6 1 2 14:5 19

4. Celta Vigo 9 5 3 1 18:11 18

5. Villarreal 9 5 2 2 13:7 17

6. Dep. La Coruna 9 3 4 2 14:11 13

Det skiljer tre placeringar och sex poäng mellan lagen, men i realiteten skiljer det nog mer än så. Jag har sett Atlético Madrid i tre av deras fyra senaste matcher och nu börjar de se sådär löjligt stabila och bra ut igen. Borde vunnit ännu mer klart mot Valencia senast, siffrorna stannade på 2-1. Nyckelspelarnas form verkar allt bättre.

Celso Borges Deportivo har börjat bra, men har haft ett rätt tacksamt schema då de inte mött något av de sju översta lagen. Har nu dessutom tre raka utan seger, kanske är det så att verkligheten börjar komma ikapp lite grann. Lär sluta minst ett par placeringar lägre än den sjätteplats man nu har.

Bra skadeläge för båda lagen, ingen direkt nyckelspelare saknas.

Troliga elvor:
Oblak,
Juanfran, Gimenez, Godà­n, Luiz
Correa, Tiago, Gabi, Ferreira-Carrasco
Griezmann, Martinéz

Lux,
Laure, Sidnel, Arribas, Navarro,
Borges, Mosquera,
Cani, Alberto, Har
Pérez


Min känsla är att Atlético Madrid kommit igång på allvar nu. Haft Villareal + Sevilla borta och har även mött Real, Barca och Valencia. Med andra ord ett tufft schema med tanke på att man dubblar med CL. Ändå rätt bra med i toppen, även om utrymmet för misstag är minimalt i den här ligan. Jag tror att man rider på den fina form och det fina spel man visat och bara vinner här. Fredagsmatch gör att man har gott om tid för vila inför CL nästa vecka, så det är bra förutsättningar inför den här fajten.

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip