Slarvigt av Sampdoria att inte vinna gårdagens fajt mot Empoli. Tydligt vilket som var det vassare laget, men brända målchanser och lojt försvarsspel straffade sig (1-1). Att formstarka Brentford ska vara loja mot QPR kan vi nog utesluta.

CHAMPIONSHIP
10. QPR 13 5 4 4 22 22 0 19
12. Brentford 13 5 2 6 19 20 -1 17

Brentford hemma
6 2 1 3 8 11 7

Formen
V, V, V, F, F

Senaste match
Charlton - Brentford 0-3

QPR borta
6 2 1 3 6 11 7

Formen
V, O, F, V, F

Senaste match
QPR - Milton Keynes 3-0

QPR är verkligen ett lag som blandar och ger just nu. Och att det har att göra med att Charlie Austin varit skadad finner jag som ett samband. I främlingslegionen är han den ledaren som behövs för stabilitet i laget. Inte heller i kväll väntas han vara redo att starta och då kan det mesta hända i bortalaget. Torskade med 4-0 borta mot Fulham när Austin gick sönder. Vann sedan 4-3 mot Bolton hemma, torsk 2-1 mot Birmingham borta, 0-0 hemma mot Sheffield och 3-0 hemma sist mot Milton Keynes. Nykomlingarna i årets Championship är svaga och jag lägger inte någon större värdering mot att slå dem hemma. Brentford har varit riktigt stabila sista tre matcherna där man slagit Rotherham hemma (2-1), Wolves (2-0) och Charlton (3-0) borta. Ett kontringslag som inte är lätt att möta för de större klubbarna. Speciellt med självförtroendet som laget har nu. Det såg vi förra säsongen när det ett tag såg ut att bli Premier League. Brentford är nog inte ett lag som passar QPR särskilt bra, och utan Austin gör man inte de lätta målen i samma utsträckning. Tror att ett Brentford fullt av självförtroende har en chans att kontra sönder QPR - som behöver går för att vinna för att knappa in i toppen.

Preliminära startelvor (Whoscored)

Brentford (4-2-3-1) Button - Yennaris, Dean, Tarkowski, Bidwell - Woods, McCormack - Judge, Diagouraga, Swift - Vibe

Saknar: Bjelland, Jota

QPR (4-2-3-1) Green - Onuoha, Hall, Hill, Konchesky - Tözser, Fuarlin - Philips, Luongo, Fer - Emmanuel-Thomas

Saknar: Traore, Austin, Mackie

SPELTIPS
Går in på Brentford (+0 asian) till 1,76 hos Ladbrokes (2/5 units). Pengarna åter vid kryss. Ser en risk att QPR slappar efter segern mot Milton Keynes och blir tagna på sängen mot ett Brentford i gott slag och som trivs med att satsa på omställningar.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip