Speltips

Speltips Cleveland-Miami

Sport: Basket Spelstopp: 2015-10-31 00:00 Spela här

Speltips Cleveland-Miami
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.83 Speltips: Miami +6
2015-10-31 00:00 Cleveland-Miami Miami +6 1.83 NBA

Het match i Eastern Conference i match. Cleveland Cavaliers tar emot Miami Heat. Det är alltså LeBron James mot de gamla vapendragarna Chris Bosh och Dwyane Wade. Här är Cleveland ganska klara favoriter – vilket de kommer att vara i de flesta matcherna mot konkurrenterna i öst. Men här tror jag att Miami kommer göra match av detta. Vi får Miami Heat +6 till oddset 1.83 på bet365 och den testar jag med en mindre peng.

Cleveland har visat upp två olika ansikten under den korta säsongsinledningen. Mot Chicago i premiären såg de inte särskilt imponerande ut när de förlorade. Desto bättre såg det ut i match där de körde över Memphis på bortaplan. Frågan är vilket Cleveland vi får se här…

Miami har bara spelat en match. De vann komfortabelt mot Charlotte i onsdags. Storstjärnorna Bosh och Wade såg bra ut och kombinerade ihop 41 poäng. Jag har sagt det tidigare: om Miami kan hålla sig friska den här säsongen så kommer de vara med i den absoluta toppen av Eastern Conference.

LeBron James lämnade, som ni alla säkert känner till, Miami för att återvända till Cleveland inför fjolårssäsongen. Räkna med att hans gamla lagkamrater i Miami ser matcherna mot Cleveland som extra roliga och motiverande. Miami vill vinna mot LeBron James, helt enkelt. I fjol vann lagen två matcher var. Men: detta blir första gången som LeBron ställs mot BÅDE Wade och Bosh. I fjol var antingen Wade eller Bosh borta i samtliga matcher mot Cleveland.

Cleveland spelar fortsatt utan Kyrie Irving och Iman Shumpert medan Miami ser friska ut. Miami har en startfemma som på pappret är jämn och håller hög klass. Matchupen mellan Whitside och Mozgov kan bli en nyckel för Miami. Jag tror också att Miami kan gå bra när bänkspelarna är på plan.

Allt talar för att det här ska bli en jämn match. Cleveland får bära favoritskapet eftersom de är starka hemma och eftersom de har LeBron James i laget. Men jag har svårt att se Miamis rutinerade och jämna lag gå på en mina här. Det är en stor match för dem med mycket prestige. Det är en chans att visa att de menar allvar i år. De kommer inte att bli överkörda här. Jag kan se Cleveland vinna med några poäng, men jag också se Miami vinna en jämn match. Cleveland borde inte vara så här stora favoriter. Därför känns Miami +6 som ett spel som är värt att testa med lite mindre insats.

Spelar alltså: Miami +6 till oddset 1.83 på bet365 .
Units: 1,5/5

NBA - 30 Oktober, 2015, 19:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
DGG - 2015-10-30 22:24:53

Håller med! LJ har klart störts av skadan på försäsongen, nästan komiskt hur han vilas när han är utbytt... Love hade bättre siffror sist (såg dock matchen mot Bulls där han inte var så bra) och tror som du säger, att Miami kan ställa till det. Samtidigt, tredje matchen på fyra dagar, klart övertag för Miami också.
Ryggar!