Speltips

Speltips Sousa - Pospisil

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-10-31 15:30 Spela här

Speltips Sousa - Pospisil
Land: Spanien Liga: ATP Valencia
Odds: 2.30 Speltips: Sousa
2015-10-31 15:30 Sousa - Pospisil Sousa 2.30 Tennistipset

bet365 livestreamar matchen.

Jag är mäkta imponerad av Sousa. Han jagar sin fjärde final på ATP-touren för säsongen, och jag ger han en stor chans att besegra kanadensaren Pospisil, som spelar sin första semifinal på 14 månader.

Det är långt ifrån ett bekvämt territorium för Pospisil. Många har alltid pratat om att Pospisil är det nästa stora namnet, men hans utveckling har stagnerat & spelet är långt ifrån prickfritt. Han har haft en extremt bekväm lottning & inte satts under några speciella prov. Giraldo, Bedene samt Brands har stått på andra sidan nätet, vilket man får klassa som en fantastisk lottning för Pospisil.

Sousa har några fina skalper bakom ryggen. I turneringen har Muller, Paire samt Cuevas sett sig besegrade av den kvicke brasilianaren. Sousas bästa resultat i karriären har kommit på "indoor hardcourts". Han nådde bland annat finalen av ATP-turneringen i ST.Petersburg för en månad sedan, där Raonic stod i vägen. Sousa är visar enormt mycket känslor på banan, och när det är sluttampen i en turnering, så brukar Sousa ta fram det bästa av sitt spel.

Nyckeln till seger kommer handla om returspelet, att få tillbaka så många bollar som möjligt i spel, för han kommer att vinna större delen utav baslinjeduellerna. Synar Sousa som matchvinnare @2,30 på bet365 .

Tennistipset - 31 Oktober, 2015, 03:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!