Speltips

Speltips Pelicans-Warriors

Sport: Basket Spelstopp: 2015-11-01 00:30 Spela här

Speltips Pelicans-Warriors
Land: USa Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: War -5
2015-11-01 00:30 Pelicans-Warriors War -5 1.91 NBA

Ett gäng nya matcher i natt. Jag väljer att lägga ett spel på matchen mellan Golden State Warriors och New Orleans Pelicans. Jag tror på de regerande mästarna Golden State och spelar -5.0 till oddset 1.91 på Betsafe .

De som trodde hårt på Golden State Warriors i fjol tjänade troligtvis gott om pengar. I match efter match körde de över motståndarna.

Den här säsongen har Golden State öppnat i samma stil som de avslutade fjolåret: de har vunnit. I första matchen vann de mot just New Orleans med 111-95. I omgång två vann de mot det tippade topplaget Houston Rockets med 112-92. Nu är det alltså dags för säsongens tredje match och det är ny match mot New Orleans.
New Orleans då? De har också spelat två matcher. Efter premiärförlusten borta mot Golden State förlorade de mot Portland Trail Blazers med klara 112-94.

Den korta motiveringen här är: tro och spela på Golden State så länge de kör över allt motstånd.

Det som gör at Golden State inte är större favoriter är det faktum att de spelade match så sent som i går. Noll dagars vila, alltså. Men Golden State har varit bra på att hantera den här typen av situationer. De har täckt linan i fem av sina sex senaste matcher där de har spelat utan någon vila inför.

En given nyckel för Golden State är Stephen Curry. Guardstjärnan var lysande i premiären då han gjorde 40 poäng. New Orleans kunde inte hantera honom. Hur ska de stoppa honom här? Det vet de nog inte själva.

Något annat som får mig att tro hårt på Golden State är skadeläget. Golden State saknar egentligen bara Andrew Bogut. New Orleans då? De saknar Quincy Pondexter, Tyreke Evans, Norris Cole – och eventuellt även Omer Asik som är tveksam till spel.

I New Orlenas är Anthony Davis givetvis den solklara nyckelspelaren. Superstjärnan kan när han har en bra dag ha lekstuga med vilket försvar som helst. Men Golden State lyckades ändå hålla honom lågprocentig i premiären då han bara satte fyra av sina 20 skott. Om det spelar roll nu? Jag tror det. Golden State är inte helt livrädda för Davis efter förra matchen.

Jag spelar alltså: Golden State Warriors -5.0 i bortamatchen mot New Orleans Pelicans. Oddset är 1.91 på Betsafe .
Units: 2/5.

NBA - 31 Oktober, 2015, 21:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!