Speltips Everton - Sunderland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-01 14:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1,91
Speltips: BLGM
Spela på Speltips Everton - Sunderland
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på BLGM
Bolton fick med sig en poäng från Preston och 2,00 in på X2 var inte dumt alls. Två lag i poängbehov på Goodison Park i eftermiddag - där Sunderland kommer från sin första seger för säsong, och Everton pressade sig vidare i ligacupen. En hel del spelare borta i båda lagen där jag tror att försvaren inte kommer vara så synkade som de borde. BLGM!

Förra säsongen
Everton - Sunderland 0-2
Sunderland - Everton 1-1

PREMIER LEAGUE
12. Everton 10 3 4 3 13 13 0 13
19. Sunderland 10 1 3 6 12 22 -10 6

Everton hemma
5 1 2 2 6 9 5

Formen
V, F, F, O, V

Senaste match
Everton - Norwich 1-1 (Everton vidare efter straffar)

Sunderland borta
5 0 1 4 4 12 1

Formen
V, F, O, F, F

Senaste match
Sunderland - Newcastle 3-0

"Den bästa match jag någonsin spelat". Sunderlands Yann M'Vila skräder inte orden när han talar om derbytriumfen mot Newcastle - som också var Sunderlands första trepoängare i årets Premier League. "Big Sam" och hans grabbar fick dock god hjälp av Coloccini som tog ett rött varpå Andy Johnson satte 1-0 på straff. Krisen är dock långt ifrån över för Sunderland som fortsatt ligger på nedflyttning, men på kort sikt måste vinsten betytt mycket för spelarnas självförtroende. Vill det sig väl i Liverpool kan laget gå upp på säker mark i händelse av att Bournemouth torskar borta mot Southampton.
Hemmalaget Everton har tappat poäng på senare, men har också haft ett tufft spelschema. En poäng i matcherna mot Liverpool (1-1), Man Utd (0-3) och Arsenal (1-2) var väl inte någon skräll, men klart det är tufft för en grupp att inte vinna på länge. Fick återigen känna segerns sötma i 1-1-matchen mot Norwich i ligacupen i tisdags, som man vann på straffar. Skönt för gruppen säkerligen och vi kommer alla gånger få se ett Everton som går ut hårt för tre poäng.

Båda lagen har problem i försvaret och jag har feeling att det kommer märkas. Everton kan få klara sig utan Coleman som är sjuk, Baines, Besic, Pienaar, Hibbert och Jagielka är out. Diger skadelista där. I Sunderland är båda mittbackarna Kaboul och O'Shea osäkra och även Borini och grande Toivonen är tveksamma. Helt borta är Matthews och Rodwell. Det ger oss elvor som liknar dessa enligt The Guardian.

Everton (4-2-3-1) Howard - Browning, Stones, Funes Mori, Galloway - McCarthy, Barry - Koné, Barkley, Deulofeu - Lukaku

Sunderland (4-2-3-1) Pantilimon - Yedlin, O'Shea, Kaboul, Jones - Cattermole, M'Vila - Johnson, Toivonen, Lens - Fletcher

SPELTIPS
Två lag med friska vindar efter ligacupseger och derbyseger i ryggen. Två lag med oroligheter i försvaret. Två lag som behöver poäng. Tycker det öppnar för BLGM här till fina 1,91 hos William Hill (3/5 units).

Vad sägs om det?

@lellesandahl på twitter

Spela på Everton - Sunderland hos William Hill
LelleSandahl - 1 November 2015 - 10:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: