Speltips

Speltips Lazio - Milan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-01 20:45 Spela här

Speltips Lazio - Milan
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 1,88 Speltips: X2 (+0,5)
2015-11-01 20:45 Lazio - Milan X2 (+0,5) 1,88 LelleSandahl

Hoppas jag har fel här - är Laziosupporter sedan glansdagarna med Svennis - men tycker att Milan är alldeles för stor underdog mot Lazio. Javisst, de ljusblå har varit riktigt bra på hemmaplan - men Milan är normalt ett lag som brukar ha lätt för Lazio. Dessutom ser hemmalagets förväntade mittbackspar ut som en säkerhetsrisk.

FÖRRA SÄSONGEN
Milan - Lazio 0-1
Lazio - Milan 3-1

SERIE A
6. Lazio 10 6 0 4 15 15 0 18
8. Milan 10 5 1 4 12 15 -3 16

Lazio hemma
5 5 0 0 11 1 15

Formen
F, V, V, F, V

Senaste match
Atalanta - Lazio 2-1

Milan borta
5 1 1 3 4 7 4

Formen
V, V, F, O, V

Senaste match
Milan - Chievo 1-0

Lazio, mitt Lazio. Magisk säsong förra året gav CL-kvalplats men där blev det fiasko. De flesta stjärnorna borta när det betydde som mest, vi blev slaktade och därefter har det varit uppförsbacke. Känns inte som nyckelspelarna har samma driv som förra säsongen. Fortfarande ett bra lag, framförallt hemma, men jag ser inte samma glöd i ögonen på laget. Stark känsla av att många av stjärnorna tittar på andra alternativ i vinter och efter den här säsongen. På det en bedrövlig torsk borta mot Atalanta sist (1-2) och bäste mittbacken De Vrij fortsatt out. Om Gazzettans elva stämmer startar Mauricio med Gentiletti i mittförsvaret. Att dom ska ställas mot Cerci, Bacca och Bonaventura är jag långt ifrån trygg med, framförallt Mauricio spelar ofta dumt och vårdslöst och drar inte sällan på sig kort och fasta situationer.

Milan har väl inte heller direkt glänst, men i alla fall två raka hemmasegrar (Chievo, Sassuolo) och rätt ordinarie manskap i kväll förutom Menez, Abate och Balo out. Tycker Milan ska kunna parera det rätt så bra och bredden är ju bättre än Lazios. Tittar man på statsen så ska ju Lazio vinna detta. Vann båda mötena förra säsongen och har 5/5 trepoängare på hemmaplan. Men Lazio har också haft ett bra schema på Stadio Olimpico. Bologna, Udinese, Genoa, Frosinone, Torino. Nu kommer första "riktiga" prövningen. Säger inte att dom andra är skit och Milan är grymma. Men Milan är bättre än förra säsongen och bedömer att Lazio och Milan är på samma nivå i år. Därför känns Lazios superfavoritskap här obefogat - speciellt efter en tragisk insats i Bergamo senast.

Preliminära startelvor (Gazzetta)

Lazio (4-2-3-1) Marchetti - Basta, Mauricio, Gentiletti, Radu - Cataldi, Biglia - Candreva, Milinkovic-Savic, Felipe Anderson - Klose

Saknar: De Vrij, Parolo, Keita

Milan (4-3-3) Donnarumma - De Sciglio, Alex, Romagnoli, Antonelli - Kucka, Montolivo, Bertolacci - Cerci, Bacca, Bonaventura

Saknar: Menez, Balotelli, Abate

SPELTIPS
Magkänslan säger X i den här matchen och att då få med ett tecken till på X2 (+0,5) känns gott till 1,88 hos bet365 (4/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

LelleSandahl - 01 November, 2015, 11:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
woland - 2015-11-01 19:22:15

Milan vinner inte denna match. Kryss kan det säkert bli men varför gå emot Lazio när de har 8 raka vinster hemma? Du säger att Milan haft lätt för Lazio vilket inte stämmer. Lazio har vunnit 3 av 4 senaste mot Milan hemma och båda matcherna förra säsongen.

Erkten - 2015-11-01 15:29:44

Hade jag vetat att alla tre nämnda missar matchen för Lazios så hade jag nog inte valt 1:an. Felipe Anderson känns alldeles för överambitiös och måste göra det lättare för sig även om han styrka ligger i att göra bort sin gubbe. Lazio tycker jag har fler matchavgörande spelare än Milan, därför testade jag raka 1:an