Speltips: Detroit Lions vs Kansas City Chiefs

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-01 15:30
Land: Europa, London
Liga: NFL
Odds: 1,97
Tips: +3 Lions
Lions vs Chiefs på Wembley, London. Två lag som jag trodde skulle vara bättre än 1-6 (Lions) och 2-5 (Chiefs) när vi pratar vecka 8. Finns självfallet ett otal antal orsaker till detta, men let bygones by bygones.

Detroit har, som Miami gjort, vaskat om i sin coachingstaff. Ny offensiv koordinator är tillsatt - Jim Bob Cooter - som kommer från Indianapolis Colts- och Denver Broncos coaching-led. Hans egen bakgrund är som quarterback i Tennesse, då det begav sig. Cooter får kavla upp ärmarna omedelbart och börja leverera.

Jag kommer gå på Lions i denna match-up, då jag är övertygad om att en "ny röst" i omklädningsrummet kommer skapa miljöombyte för spelarna OCH Detroit ÄR ett helt OK lag som skall slå Chiefs. Min analys är dedikerad till hur Lions skall göra sina ändringar och därmed vinna denna matchen.

Detroits offensiv kan knappt jämföras med något i hela ligan och en förändring var ett måste. MEN Lions har, i normal författning, kanske ett av ligans främsta wide receiver-tandem i Calvin "Megatron" Johnson och Golden Tate och i mitt tycke en av de mest spännande TE i form av Eric Ebron. 1-6 efter sju veckor beror egentligen inte på dessa herrar, utan framförallt på Lions följande svagheter som nu Cooter verkligen måste rätta till i sin nya playbook. Vad är det som inte har funkat? Jo...

1. Sämst i ligan på "second down rushing team" och näst sämst i ligan på "third down passing team".

Om ett lag som Lions enkom når 2,45 yards per rushing på "second down" förstår man att "third down passing" blir hemskt avgörande och oftast väldigt svårt. För ett lag som möter Lions förstår att det kommer komma en långpass. QB Stafford har tidigare år hanterat detta OK, men då har han också haft bra skydd i sin passning pocket. DET har har inte i år och visst; Ndamukong Suh flyttade till Dolphins och det är klart att det gör skillnad. Facit är att Lions tre topptacklare försvann under offseason. Kort och gott; balansen i det offensiva spelet blir andefattigt.

2. Vad kan Lions göra för att skapa förändring nu?

*Eric Ebron både tror och hoppas jag kan bli Staffords räddningsplanka under eftermiddagen. Sedan killen blev tidigt plockad i fjolårets NFL-draft har det hela tiden varit ett buzz runt Ebron. I hans senaste tre matcher, mot tuffa kombattanter som Broncos, Seahawks och Vikings, har han svarat för idel ädla passmottagningar, vilket borgar för att Ebron sakteliga BLIR det hotet som Lions vill se att han skapar. Jag räknar kallt med minst två touchdowns för Ebron i eftermiddag.

*QB Matt Stafford gillar jag rent teknikmässigt och han har en arm som få har i ligan, men som sagt; hans skydd i passning pocket har varit i stort sett obefintlig. DET måste och kommer korrigeras till denna match.

*Springspelet såg riktigt lovande ut under preseason, men det verkar också ha stannat kvar där under uppstarten av denna säsong. Nu kommer Cooter korrigera balansen i offensiven, men framförallt - han vet vad som inte fungerat.

I min värld är det inte svårare än så att vända Lions playbook. 1. Skydda Stafford och ge honom andrum i passning pocket 2. Få igång springspelet; ge det en konkret chans. 3. Våga vinn!

Jag kommer spela +3 Lions till oddset 1,97 på Unibet.

/RoloMartins
  Detroit Lions vs Kansas City Chiefs
Spela på Speltips Detroit Lions vs Kansas City Chiefs
RoloMartins - 1 November 2015 - 13:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
14:00  Stalnye Lisy - K Medvedi
Ishockey - MHL - 1 hcp -1,5
1.60
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
18:30  Sp Moskva - Avangard Omsk
Ishockey - KHL - 2
1.92
19:00  Östersund - Athletic Bilbao
Fotboll - Europa League - 1X
2.02
21:00  Everton - Lyon
Fotboll - Europa League - 2 asian hcp +0
1.88
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming