Speltips

Speltips Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-01 23:00 Spela här

Speltips Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.925 Speltips: Bolts ML
2015-11-01 23:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning Bolts ML 1.925 hockeystick

Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning

Goalies: Ward (probable) vs Vasilevskiy (probable)

Tampa Bay har hamnat i en formsvacka och har nu 4 raka förluster och har endast lyckats göra 2 mål framåt på dessa 4 matcher. Detta fast man har ett av ligans hetaste offensiv på papperet. Nu är man piskade att vinna och man ställs mot ett formstarkt Carolina Hurricanes.

Bolts kommer dessutom in B2B efter förlusten igår mot Boston Bruins. En match som man historiskt sett alltid haft svårt att vinna. Nu gäller det för laget att ladda om och spela smart mot detta Carolina Hurricanes och jag räknar med att man kommer ligga lågt och spela tråkig hockey då man möter ett lag som fått en dags extra vila. Canes har tillskillnad från Bolts 4 raka vinster och man vann senast mot Colorado Avalanche med 3-2. Cam Ward har sett bra ut och motade 30/32 skott.

Jag tänker mig en match där Canes kommer vara det spelförande laget och ett Bolts som främst kommer sikta in sig på D. Tänker att det blir lågt tempo i matchen då Canes knappast är ett lag som drar upp tempot och vill spela hawaiihockey då man vet att Bolts har betydligt farligare snipers. Vasilevskiy kallades upp från Bolts farmalag under eftermiddagen och det är troligt att han startar i natt vilket jag tycker är bra. Han är en ung och väldigt lovande målvakt som gjort det väldigt bra de gånger han spelat, inte minst när han fick komma in i slutspelet förra året.

Tänker mig att Bolts lyckas med sin gameplan i natt och då vi får ett helt ok odds tar jag moneyline 2:an @ 1.925. Tänker 2/3-1 Bolts är så Canes U2.5 mål är också ett alternativ som jag kanske använder i någon dubbel senare.

Bolts trivs historiskt sett bra mot Canes trots att man förlorade senast lagen möttes. Innan dess hade man 4 raka vinster. Tar man revansch i natt?

22/12-13 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 3-2
19/1-14 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 3-5
12/12-14 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2-1
28/12-14 Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes 2-1
28/1-15 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning 4-2

Nattens spel blir alltså

Tampa Bay Lightning ML @ 1.925 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 01 November, 2015, 17:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!