Speltips Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-11-01 23:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.70
Speltips: U 5.5
Spela på Speltips Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på U 5.5
Fuck, hade skrivit en lång jävla rek innan Chrome kände för att krascha. Är inte tillräckligt ambitiös för att skriva lika långt igen så håller det kortfattat.

CANES (5-6-0): Canes fick inte helt oväntat en tuff start på säsongen. Orkanerna från Raleigh är verkligen inte ett slutspelslag men man är lite on a roll nu med tre raka vinster.

Offensivt ser det fortfarande tunt ut för Canes, det syns inte minst på det blygsamma målsnittet på 2.09.

Målvakten Cam Ward har väl inte riktigt hittat tillbaks till sitt forna jag än, men han har haft ett par riktigt vassa insatser än så länge i år. Han har ett GAA på klart godkända 2.25.

Bekräftad starter: Cam Ward


LIGHTNING (5-5-2): Bolts föll hemma mot Bruins igår kväll med 3-1. Man har fortsatt stora problem med målskyttet, man har bara lyckats göra 2 mål framåt på de fyra senaste matcherna.

Ikväll ser Ben Bishop ut att få lite välbehövlig vila i kassen då Vasilevskiy blivit uppkallad från farmarlaget efter en "maintenance week" för sin skada han ådrog sig på försäsongen.
På två matcher med Syracuse Crunch släppte han två kassar på 58 skott.

Bekräftad starter: Andrei Vasilevskiy


Canes är ett lag som verkligen tänker defense first, det är dock inte fallet med Bolts. Bolts spelade däremot igår och lär vilja hålla tätt först och främst, speciellt med tanke på att man verkligen behöver det med tanke på mängden mål man lyckas göra.

Jag tror på en tight målsnål batalj och blev verkligen förvånad över 5.5-linan. Därför spelar jag U 5.5 mål @1.70 med 5/10 units. Spelet hittar ni på Betsafe.

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!

Spela på Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes hos Betsafe
nhlpleppan - 1 November 2015 - 20:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: