Speltips

Speltips Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-01 23:00 Spela här

Speltips Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 1.70 Speltips: U 5.5
2015-11-01 23:00 Tampa Bay Lightning @ Carolina Hurricanes U 5.5 1.70 nhlpleppan

Fuck, hade skrivit en lång jävla rek innan Chrome kände för att krascha. Är inte tillräckligt ambitiös för att skriva lika långt igen så håller det kortfattat.

CANES (5-6-0): Canes fick inte helt oväntat en tuff start på säsongen. Orkanerna från Raleigh är verkligen inte ett slutspelslag men man är lite on a roll nu med tre raka vinster.

Offensivt ser det fortfarande tunt ut för Canes, det syns inte minst på det blygsamma målsnittet på 2.09.

Målvakten Cam Ward har väl inte riktigt hittat tillbaks till sitt forna jag än, men han har haft ett par riktigt vassa insatser än så länge i år. Han har ett GAA på klart godkända 2.25.

Bekräftad starter: Cam Ward


LIGHTNING (5-5-2): Bolts föll hemma mot Bruins igår kväll med 3-1. Man har fortsatt stora problem med målskyttet, man har bara lyckats göra 2 mål framåt på de fyra senaste matcherna.

Ikväll ser Ben Bishop ut att få lite välbehövlig vila i kassen då Vasilevskiy blivit uppkallad från farmarlaget efter en "maintenance week" för sin skada han ådrog sig på försäsongen.
På två matcher med Syracuse Crunch släppte han två kassar på 58 skott.

Bekräftad starter: Andrei Vasilevskiy


Canes är ett lag som verkligen tänker defense first, det är dock inte fallet med Bolts. Bolts spelade däremot igår och lär vilja hålla tätt först och främst, speciellt med tanke på att man verkligen behöver det med tanke på mängden mål man lyckas göra.

Jag tror på en tight målsnål batalj och blev verkligen förvånad över 5.5-linan. Därför spelar jag U 5.5 mål @1.70 med 5/10 units. Spelet hittar ni på Betsafe .

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!

nhlpleppan - 01 November, 2015, 20:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!