Speltips

Speltips Packers vs Broncos

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-02 02:30 Spela här

Speltips Packers vs Broncos
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,92 Speltips: Packers -2,5
2015-11-02 02:30 Packers vs Broncos Packers -2,5 1,92 RoloMartins

Sunday Night Football. Vilken match-up! Green Bay Packers åker till Denver. Två lag som hittills är obesegrade. Aaron Rodgers vs Peyton Manning. Ett av ligans hetaste offense vs ett av ligans hetaste defense. Stora förväntningar! Entertainment de luxe för ett fotbollsöga är att vänta.

Jag kommer spela Packers -2,5 till oddset 1,92 hos Unibet .

Storylines:

1. Aaron Rodgers är i mitt tycke den bästa quarterbacken i NFL 2015. Tom Brady är den enda som är på samma nivå. Jag har varit imponerad över hur han, trots bortfall av bl a Jordy Nelson, Davante Adams (som troligen är tillbaka i afton) ständigt lyckas finna en wide receiver el tight end. Rodgers spelar som i sans. Hans siffror berättar en enastående säsong hittills. 115,9 i passer raring och 15-2 vad gäller touchdowns vs interceptions. Han tar nästan alltid rätt beslut och det gör att hela den offensiva linan, trots en del skavanker även på Randall Cobb skapar poäng. James Jones var en nygammal sen värvning som visat sig vara extremt lyckad.

2. Packers har haft sin bye week och det är några timmar kvar till gameday. En vecka som Packers har haft stor nytta av. Running back Eddie Lacy är tillbaka. Davante Adams (troligen tillbaka). Bättre balans i det offensiva spelet och det behövs, då man möter Denver Broncos som varit enastående i sin defensiv.

3. Packers defense har även de varit riktigt bra 2015. Alltid lätt och logiskt att prata offense med Rodgers som skipper, men kom ihåg att Packers defense tillåtit endast 16,8 poäng per match, vilket är riktigt bra.

4. Ha även i åtanke att Green Bay Packers är 8-1 efter sin "bye week". Starka papper.

Jag spelar Green Bay Packers -2,5 till oddset 1,92 hos Unibet .se

/RoloMartinsRoloMartins - 01 November, 2015, 19:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!