Speltips

Speltips Chelsea - Dynamo Kiev

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-04 20:45 Spela här

Speltips Chelsea - Dynamo Kiev
Land: England Liga: Champions League
Odds: 5.50 Speltips: 2
2015-11-04 20:45 Chelsea - Dynamo Kiev 2 5.50 mr_england

Den här reken är en chansning. Det ska jag villigt erkänna men till det här höga oddset är det absolut värt att prova. Min senaste ”konspirationsteori-rek” på Norrköping att vinna SM-guld funkade ju utmärkt då Rosenberg mycket lämpligt drog på sig ett rött kort i matchinledningen, så varför inte prova en gång till?!

Enligt brittisk media har Mourinho nu helt tappat omklädningsrummet i Chelsea. Som vi alla vet är ju brittiska tidningar ungefär lika pålitliga som ett vallöfte från allas vår egen lille svetsare. Den här gången tror jag dock att de kan ha en poäng, särskilt då mycket av infon kommer från BBC.

Enligt uppgift har Mourinho veckan på sig att rädda sitt jobb vilket i praktiken innebär att han får sparken om de förlorar mot Dynamo Kiev. Jag kan inte tänka mig något annat. Då det nu läckt ut att en del spelare avskyr Mourinho och hans vredesutbrott och dåliga beteende så bygger jag hela min rek på att spelarna lägger sig mot Kiev för att bli av med Mourinho. Någon spelare ska till och med ha sagt att han hellre förlorar än vinner för Mourinho. Om uppgifterna stämmer så är det här spelarnas chans att bli av med sin tyrann och då jag tror att de tar den.

Det är uppenbart att något är extremt fel i Chelsea. Visst kan ett lag börja dåligt, vara mätta av tidigare framgångar mm. Men inte så här dåligt! Det måste ligga något annat bakom. Jag gissar att det handlar om att Eva Carneiro haft ihop det med två Chelseaspelare och att Mourinho straffade henne för det här. Något som skapat väldigt dålig stämning. Det är dock bara ett rykte. Chelsea ligger nu på femtonde plats i Premier League och trea i sin Champions League-grupp mot lag som Porto, Dynamo Kiev och Maccabi Tel-Aviv.

Jag bygger som sagt min rek helt på ovan nämnda teori. Men även om man tycker att det här är kvalificerat skitsnack så finns det ju en bonuschans med tanke på den usla form Chelsea visar. Särskilt då oddsen är på vår sida i form av ett mycket högt odds på Kiev. Så som Chelsea uppträdde i större delen av matchen mot ett medelmåttigt och skadedrabbat Liverpool i lördags så kan de förlora mot alla lag i nuläget. Särskilt mot ett Champions League-lag som Kiev. Utöver förlusten mot Liverpool har Chelsea även hunnit med att förlora på hemmaplan mot Crystal Palace och Southampton den här säsongen.

Besök skadekollen för fullständig info gällande skador och avstängningar.

Lagen möttes i Kiev i Champions League 20 oktober. En jämn match som slutade 0-0. Kiev vann bollinnehavet med 57%-43% och skotten på mål slutade 5-5.

Spel: Chelsea v Dynamo Kiev 2 – odds 5.50 bet365

mr_england - 02 November, 2015, 15:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
EttKryss2 - 2015-11-04 19:25:38

att inte prestera fullt i PL kan jag köpa.. men något Chelsea har i grunden är att inte tappa CL platsen what so ever! Tror att spela rak två är att kasta pengarna i sjön..

Chelsea fan som man är vet man när dom kan! Chelsea är betydligt bättre än Kiev alla dagar i veckan.. så varför slutade matchen 0-0 senaste mötet.. inte för att Kiev är det bättre laget ;)

Kimpakim - 2015-11-04 10:36:57

Ni måste ju inte spela ;) Roligt spel Mr.E ;) Ö2,5 i matchen och 1X2 på TT tippas :)

viggo - 2015-11-03 17:37:29

mr_e. Det ska vara en man hug i så fall. Haha. Men dina rekar uppskattas. Keep it up.

mr_england - 2015-11-03 16:21:49

viggo: Nästan så att jag vill ge dig en kram :)

viggo - 2015-11-03 13:53:05

Och när ska småbarn lära sig läsa?
Jag ska hjälpa dig på traven JoseJr "Jag bygger som sagt min rek helt på ovan nämnda teori. Men även om man tycker att det här är kvalificerat skitsnack så finns det ju en bonuschans med tanke på den usla form Chelsea visar". Klarnar det inte hör av dig.

JoseJr - 2015-11-03 13:21:26

Jadu när ska småbarn fatta att allt media säger inte stämmer?
Chelsea ö2,5 mål lirar jag!!

moeller112 - 2015-11-03 08:10:10

@mr_england. Jag tycker absolut att man måste ta med nuläget i Chelsea och vad som rapporteras i medierna, även fast man inte kan lita på allt. Dock har jag svårt vid att se 2an här.

mr_england - 2015-11-02 20:18:36

tompaa: Så skrev jag och menar jag inte. Du får läsa igen. Jag menar att för de som inte håller med om min teori, sådana som du, så finns det ändå en bonuschans att reken sitter då Chelsea varit usla på slutet. Det särskilt då Kiev ger ett högt odds. Betting handlar om att värdera odds, ingenting annat. Jag tror att Kiev har mer än 18 procents vinstchans här.

Sedan att det är 95% skitsnack får stå för dig. Något är ju uppenbart fel, det kan ju alla se. Den här Eva Carneiro-historien är nog mkt större än vad som är officiellt. Med kärleksdraman hit och dit och att Mourinho vill straffa henne för det här vilket kan ha delat laget och skapat allt det här. Nu verkar det gå till domstol iaf så vi får se vad som händer.

Oavsett vad som händer så kan vi konstatera att allt är blir mycket enklare om kärringar hålls utanför :)

tompaa - 2015-11-02 18:01:54

Du grundar reken mkt på vad media skrivit fast du själv vet att det är skitsnack det är ju märkligt.
Vi som följer Chelsea kan konstatera att media snacket om chelsea nu är 95% skitsnack dom hittar ju på allt möjligt om cfc nu hhaha

Lahmesfinest - 2015-11-02 16:02:09

1 eller X. Tror verkligen inte på en förlust.