Siktar in mig mot omgångens sista match som spelas på Sicilien kl 21 ikväll.

Ikväll så har vi en intressant och svårtippad match framför oss. Både Palermo och Empoli har 3 segrar, 2 oavgjorda och 5 förluster vardera. Det ska även tilläggas att lagen har exakt samma målskillnad 11-15, så att är en svårtippad och öppen match finns det inga tvivel om. Trots tabelläget så tycker jag att det är två lag som kommer till spel med lite olika förutsättningar.

Empolis 5 senaste:
Sampdoria-Empoli 1-1
Empoli-Genoa 2-0
Roma-Empoli 3-1
Empoli-Sassuolo 1-0
Frosinone-Empoli 2-0

Palermos 5 senaste:
Napoli-Palermo 2-0
Palermo-Inter 1-1
Bologna-Palermo 0-1
Palermo-Roma 2-4
Torino-Palermo 2-1


Palermo har en hel del press på sig ikväll. Spelet och resultaten har hackat på slutet, en pressad Giuseppe Iachini behöver verkligen ett resultat ikväll och kommer att göra allt för att ta hem alla 3 poäng.

Empoli kommer till spel med ett gott självförtroende. Senaste matchen imponerade man borta mot hemmastarka Sampdoria då man fick med sig ett 1-1 resultat. Jag såg den matchen och det var inte bara det oavgjorda resultatet som imponerade på mig. Den offensiva fotboll Empoli bjuder på både borta som hemma är en fröjd att se, Empoli var det spelförande laget i den här matchen och jag tycker även att man förtjänade samtliga 3 poäng.

I kvällens match så ser jag ett Palermo som mer eller mindre är piskade att vinna. Efter ett par mindre bra resultat så behöver man 3 poäng i en sån här typ av match. Empoli har en fin form trots att man saknat lagets bäste offensive spelare (Saponara) ett par matcher. Han är tillbaka nu och jag förväntar mig att Empoli kommer att spela offensivt och gå för 3 poäng mot ett formsvagt Palermo.

Jag tror vi kommer att få se en öppen match där båda lagen kommer vilja att vinna, ett oavgjort resultat i andra halvlek tror jag inte skulle dra ner matchens tempo vilket gör att jag går för överspelet här. Över 2.25 mål spelas till 1.975 på Bet 365, det innebär halvtorsk vid 2 mål. Över 2.5 mål finns till 2.15 på bet365 för den som vill ha upp oddset lite.

Palermo förväntad elva:

Sorrentino
Andelkovic Gonzalez Struna
Maresca Rigoni Rispoli
Lazaar Hiljemark
Gilardino Vazquez

Empoli förväntad elva:

Skorupski
Rui Costa Tonelli Zambelli
Paredes Maiello Zielinski
Saponara
Maccarone Pucciarelli


Går in med 3/5 units.

Tippar 2-1. Vad tippar ni?

Fler spel från Serie A hittar ni på http://www.spreadsheet.se/575681 eller på min twitter @3quartistan.

This is the stats tab
This is the post tip