Speltips

Speltips Golden State-Memphis

Sport: Basket Spelstopp: 2015-11-03 04:30 Spela här

Speltips Golden State-Memphis
Land: USA Liga: NBA
Odds: 1.91 Speltips: GS -9,5
2015-11-03 04:30 Golden State-Memphis GS -9,5 1.91 NBA

I dag tror jag på Golden State Warriors i toppmatchen mot Memphis Grizzlies. Golden State är stora favoriter – med all rätt. Jag spelar Golden State -9,5 till oddset 1.91.

Golden State har öppnat den här säsongen mycket imponerande. De har vunnit sina tre matcher. Och de har vunnit stort: 16 poäng, 20 poäng och 14 poäng. Och regeln som jag tänker följa lyder: tro och spela på Golden State så länge de kör över allt motstånd. De kan mycket väl vinna den här matchen med över tio poäng.

Memphis har sett ganska bra ut även dom. De började med en svag insats när de förlorade stort mot Cleveland hemma i premiären. Sedan har de vunnit borta mot svagare Indiana och hemma mot ännu svagare Brooklyn. Nu ger de sig ut på en tuff roadtrip med matcher mot Golden State, Sacramento, Portland, Utah och LA Clippers. Och det är ju inte den här matchen de ska vinna. De kan förlora här utan att riskera fiaskostämpeln, för att sedan ladda om och plocka segrar i ett par av de resterande matcherna.

Den här kampen kommer på många sätt att handla om tempot. Det ena laget (Golden State) vill spela snabbt, springa upp och ner och skjuta många skott. Det andra laget (Memphis) vill dra ner på tempot, gruffa under korgen och dra nytta av ett stabilt försvarsspel. Men på Golden States hemmaplan brukar Golden State få bestämma villkoren. De har imponerande siffror på hemmaplan det senaste kalenderåret. De vinner ofta med stora siffror.

En given nyckel är Stephen Curry, som i fjol belönades med MVP-titeln. I den senaste matchen satte han 53 (!) poäng mot New Orleans Pelicans. Han är glödhet och kommer kunna ställa till det även för Memphis.

Det är helt enkelt omöjligt att gå emot Golden State och Stephen Curry just nu. Innan de kommer ner på jorden och börjar visa svagheter tänker jag tro på dem. Här tror jag att de vinner med åtminstone tolv poäng.

Lagen möttes i slutspelet i fjol. Det blev tre hemmamatcher för Golden State i den slutspelsserien. De vann en match med 15 poäng och en med 20. Memphis knep en bortaseger med sju poäng. Till slut var det ju Golden State som vann den slutspelsserien och hela NBA.

Tittar man på ATS-trenderna så är det faktiskt Memphis som har täckt linan i sju av de tio senaste mötena. Men jag väljer trots det att tro på Golden State. 9,5 poäng är inte så mycket för detta Golden State som snittar nästan 120 poäng per match under säsongsinledningen.

Spelar alltså Golden State -9,5 till oddset 1.91 på Betsafe .
Units: 2/5.

NBA - 02 November, 2015, 21:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!