Vi gör väl ett nytt försök på det här objektet. Men med omvända hemma och bortalag.
Sist de möttes då spelade jag Porto vinna båda halvlekarna. Vilket började bra då de vann den första. Tyvärr med 2-0. Och tyvärr kom 2-0 målet precis i slutet. Vid bara 1-0 så hade gasat än mer för att dödat matchen. Nu behövde de bara kontrollera ledningen utan att riskera någonting. Dock så skapades chanser ändå, ska tilläggas.
Maccabi tilläts bara skjuta ett enda skott på mål under 90 minuter. Och då gör man oftast också bara noll mål i fotboll.

Tel Aviv har på tre matcher i den här gruppen gjort också som borta mot Porto, noll mål. Däremot har det rasslat in åtta i den egna kassen.
Jag skrev tidigare i reken inför Chelsea v Tel Aviv att Maccabi håller ungefär Malmö-klass, och det finns ingenting som efter halva gruppspelet kan få mig att ändra på det.
Att israelerna ens har tagit sig hit får ses som större skräll, i synnerhet när det var självaste Basel man lyckades lura.
Men underbart är oftast kort. Och nu är det inte lika roligt längre. Sistaplatsen är cementerad.

Porto är bra defensivt. Här har vi deras fem senaste:

Porto - Sporting Braga 0:0
Porto - Tel Aviv 2:0
Varzim - Porto 0:2
Porto - Belenenses 4:0
Porto - Chelsea 2:1

Att släppa ett mål mot Chelsea är inget att hänga läpp över, det har en del hyfsade gubbar framåt.
Annars: Clean sheet.

Maccabi Tel Aviv saknar försvararen Eli Dasa. I övrigt kan bägge lagen mönstra i stort sätt det bästa man besitter.

Att Porto bör peta in minst en boll under matchen gång, det förutsätter jag.
Att de sedan har den kvalitén att hålla det klena motståndet på behörigt avstånd från det egna målet, det förutsätter jag faktiskt också. Det har trots samtliga lag i den här gruppen redan löst.