Trots ett tidigt mål av Middlesbrough lyckades de inte få in nån fler boll på Rotherham. Chanser fattades inte men 1-0 räckte inte för -1,5 den gången. Hoppas på vinstkvittering i kväll i stället. Roma måste ösa på för att gå om Bayer Leverkusen i CL-tabellen. Om Roma tar ledningen måste Bayer och sin sida ösa för att i alla fall få krysset.

Förra matchen
Leverkusen - Roma 4-4 (!) och 4-6 i hörnor

1 Barcelona 3 2 1 0 5 2 +3 7 WWD
2 Bayer Leverkusen 3 1 1 1 9 7 +2 4 DLW
3 BATE 3 1 0 2 4 8 -4 3 LWL
4 Roma 3 0 2 1 7 8 -1 2 DLD

Japp, ni ser läget i gruppen och det är ingen munter läsning för Romas del. Inte kör på långa vägar, men vinner man inte i kväll kan det ju vara det. Därför blir det säkerligen full blås från Roma medan Leverkusen börjar med att satsa på kontringar. Skulle Roma ta ledningen är situationen omvänd och då måste tyskarna mata bollar på Kiessling och grabbarna. Roma har gått över 9,5 hörnor på hemmaplan i 4/5 ligamatcher men inte hemma mot Barcelona (1-7). Av förklarliga skäl svårt att trycka på mot Barca som är pass bollskickligt. Rudi Garcia lär ordinera all in framåt från minut ett och tror det kommer rassla hörnor här. Leverkusen snittar fem hörnor på bortaplan i Bundesliga.

Preliminära elvor (Whoscored)

Roma (4-3-3) Szczesny - Florenzi, Rudiger, Manolas, Digne - Pjanic, Rossi, Nainggolan - Gervinho, Dzeko, Salah

Saknar: Strootman, Keita, Carpadossi, Totti och eventuellt De Rossi.

Bayer Leverkusen (4-4-2) Leno - Donati, Tah, Papadopoulos, Wendell - Bellarabi, Kampl, Kramer, Calhanoglu - Kiessling, Hernandez

Saknar: Aranguiz, Hilbert, Jedvaj, Woo Ryu, Kampl, Bender

SPELTIPS
Offensivt inriktad match från hemmalaget. I Tyskland gick mötet över 9,5 hörnor och jag tror det blir så igen med tanke på att det kommer behöva blåsas på. Finns till 1,75 hos Bwin (2/5 units). Över 10 asian finns till dubbla degen hos bet365 för den som önskar testa det.

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip