Speltips

Speltips Ferrer - Dimitrov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-05 18:00 Spela här

Speltips Ferrer - Dimitrov
Land: Frankrike Liga: ATP Paris
Odds: 1,57 Speltips: Ferrer
2015-11-05 18:00 Ferrer - Dimitrov Ferrer 1,57 Poldan

Känner mig rätt trygg med att Ferrer slår Dimitrov idag. Ferrer är i kanonform och imponerade mot Dologpolov i första omgången. Man skulle kunnat misstänka att han var lite sliten efter titeln i Wien, men några sådana tecken syntes inte.

Jag tycker att det här underlaget passar Ferrer riktigt bra, bättre än i Wien där han tog årets femte titel. Han vann sin första Mastersturnering någonsin i Paris…2012 tror jag, final 2013 och en snöplig sorti i kvarten förra året. Så, han trivs uppenbarligen här och det jag såg av Dimitrov mot Cilic var trots allt inte särskilt bra.

Dimitrov vann första set oförtjänt och faktum är att andra set nästan var lika oförtjänt. 10 räddade breakbollar och noll skapade breakchanser mot en för dagen ganska blev Cilic. I normala fall vinner Cilic den matchen i raka set, men han blev väl nervös eller så. Och när vi ändå pratar breakbollar så är Ferrer den spelare som tar till vara på flest breakbollar (utanför toppligan), så vi kan nog räkna med en 3-4 servegenombrott från spanjoren.

Ferrer har dessutom 3-1 i matcher mot Dimitrov och det är väl där någonstans jag skulle vilja sätta oddsen. Dimitrov vinner nog den här en gång på fyra.

Ferrer har 10-0 på ihard i år. Dimitrov har 5-8.

Som sagt, klar fördel Ferrer på mer eller mindre alla plan.

Spelas till 1,57 hos Ladbrokes

Poldan - 04 November, 2015, 18:45

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!