Speltips Tottenham-Anderlecht

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-05 21:00
Land: Europa
Liga: Europa League
Odds: Ö2.5
Speltips: 2.00
Spela på Speltips Tottenham-Anderlecht
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 2.00
Säga vad man vill om Tottenham men det finns en anledning till att hatet, spänningarna och rivaliteten mellan West Ham och dem är intensiva. Det är i mångt och mycket samma skrot och korn som utgör klubbarna.

En matchkväll mitt i veckan under strålkastarljus är fortfarande lika sprakande i norra london som den är i Östra London så att säga. Det spelar ingen roll vad för lag tränaren väljer att ställa upp med eller hur mycket han väljer att prioritera uppgiften sett till laguppställning. Stämningen, motivationen och inspirationen skapar sig själv per automatik.

Anderlecht är på besök och det är ett lag jag lärt känna som offensivt balanserat och med en trevlig offensiv syn och hållning till fotboll. En match där man har häng på både Monaco och Tottenham då halva gruppen är summerad ser jag som en uppgift man gör bäst i att närma sig med stor tro till sig själva och med raka ryggar ut till avspark. Inte med huvudlös självmordsstrategi men väl utan säkerhetsbälten och livremmar med en stor portion ambitiös omställningskreativitet.

Tottenham är inne i en fin period där framförallt offensiven har lossnat både kollektivt och individuellt på de bärande spelarna längst fram i planen. åtta mål på de senaste två matcherna talar sitt tydliga språk och förutom 0-0 mot Liverpool och Everton är det bara borta mot Manchester United man misslyckats med att göra mål. Oavgjort vore visserligen ett okej resultat för gästerna men jag tror på en matchbild där båda lagen kommer försöka svara och kontra på det andra lagets eventuella målmässiga initiativ.

Senaste mötet slutet 2-1 till Anderlecht. Revansch att utkräva och revansch att vänta enligt mig. Tänkte först kliva in på Tottenham hcp-spel då jag tror chanserna är goda för en 3-1-seger eller liknande. Anderlecht har goda möjligheter att få utdelning på någon omställning och jag är förvånad över att bli erbjuden runt 2.00 för över 2.5-mål.

Det anses enligt mig vara kvällens bästa spel.

Lycka til lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Tottenham-Anderlecht hos William Hill
Spela nu
RalleArvid - 5 November 2015 - 11:15
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: