Speltips

Speltips Cleveland vs Cincinnati

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-06 02:00 Spela här

Speltips Cleveland vs Cincinnati
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,90 Speltips: Bengals -11
2015-11-06 02:00 Cleveland vs Cincinnati Bengals -11 1,90 RoloMartins

Thursday Night Football och AFC North-fajt mellan obesegrade Cincinnati Bengals (7-0) och ett stukat Cleveland Browns (2-6) som varit i ropet de senaste dagarna och då främst gällande olika trejder. Browns har försökt få ut en hel del för sina äss och det är uppenbart att de tycker säsongen än en gång är "spolierad" och väljer då att försöka få ut höga picks till nästa års draft för att bygga en ny stomme i truppen.

Cleveland Browns har aldrig vunnit Super Bowl. De senaste 30 åren påminner laget en hel del om Toronto Maple Leafs i NHL dvs de bygger om, de spetsar, de fallerar, bygger om, spetsar till och sedan ramlar det isär igen.

När det gäller kvällens fajt är Bengals dunderfavoriter och alla pratar mest om HUR många poäng laget skall slå Browns med. Det är inte alltid så enkelt, men Bengals trupp känns idag bättre på samtliga punkter, därav också den stora favoritbördan i afton.

Cincinnati kom undan med blotta förskräckelsen mot Pittsburgh Steelers senast. En s.k. "ugly win", men som sagt; alla vinster räknas. Det som dock har varit riktigt bra i år och bra lag har också "tur" är följande; QB Andy Dalton (förutom förra veckan) har påvisat en sådan mognad i sitt spel och är otroligt trygg med ett av ligans bästa WR-stock i form av Green, Jones, Sanu och TE Eifert. Dalton VET att hans killar är ruggigt på tårna och han vågar kasta bollen och i år gör han det mer distinkt än någonsin. Coach Marwin Lewis och offensive coachen Hue Jackson har verkligen levererat i sina spelstrategier i år. Bara att imponeras!

Bengals springspel har också varit i stort sett fläckfritt över hela året. Det har gjort att balansen i spelet för Dalton och offensiven verkligen satt sig.

När det gäller Cleveland Browns skall reserv-QB Johnny Manziel spela från start. Han håller fortfarande på att växa in i rollen som skipper, men är på tok för ojämn fortfarande. Till nattens begivenhet är Browns starkaste defensiva vapen borta och det är CB Haden och S Whitner. Utöver det är ytterligare fyra bra spelare borta. Tunga jobsposter för Browns, men desto bättre nyheter för Bengals och Dalton, då det med garanti blir fokus på långa pass mot den utmärkta WR-kåren.

Jag kommer spela vinst till Bengals med -11 poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

RoloMartins - 05 November, 2015, 13:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Zmagool - 2015-11-06 01:22:48

Factory of sadness ;)