Speltips

Speltips Calgary Flames - Philadelphia Flyers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-06 03:00 Spela här

Speltips Calgary Flames - Philadelphia Flyers
Land: Kanada Liga: NHL
Odds: 2.16 Speltips: Flyers ML
2015-11-06 03:00 Calgary Flames - Philadelphia Flyers Flyers ML 2.16 hockeystick

Calgary Flames - Philadelphia Flyers

Goalies: Ramo (confirmed) vs Mason (probable)

I natt väntar ett möte mellan två formsvaga lag där främst Philadelphia Flyers haft en väldigt tung roadtrip då man förlorat 3/3 matcher hittills. Man har nu 5 raka förluster i laget och måste börja hitta tillbaka till vinnarstigen igen.

Calgary Flames är ett lag som gjorde fullständig succé förra året då man som stora underdogs tog sig hela vägen till andra rundan i slutspelet. Flames kom med den fina säsongen bakom sig in till årets säsongen med stora förväntningar då man dessutom gjort ett par fina värvningar som speciellt förstärkte upp D. Dock har man verkligen inte klarat av att spela med de förväntningar man haft på sig utan har istället underpresterat lite i mina ögon och har endast vunnit 3 matcher i år (3-9-1). Senast blev det förlust mot Colorado Avalanche med 6-3 och Kari Ramo har inte presterat alls i Jonas Hillers frånvaro. Ramo är 1-4-0 i år med SV% 0.871 och ett GAA på 4.43 vilket inte är godkänt.

Flyers hemma kontra bortais är som dag och natt och man har inte levt upp till något bra spel under sin roadtrip. 3/3 förluster alltså och man har 2 matcher kvar och fortfarande möjligheten att göra en godkänd resa om man tar 4 poäng på de sista matcherna. Flyers gjorde ändå en helt okej match mot Oilers senast och man hade även ledningen med 2-1 inför tredje perioden. Gör man några misstag som kostar laget segern. Man ställs mot ett lag som inte heller presterat på slutet och även fast man varit svaga borta bör man ha bra chans. Mot Flames har man förlorat 2 senaste mötena men vunnit 3/5 senaste. Skadeläget ser helt okej ut i Flyers och jag tycker man bör ha bra chans att bryta sin förlustsvit i natt. Ser matchen som 50/50 och då faller tipset på Flyers.

Tror alltså på en jämn match med Flames har inte imponerat i mina ögon och så länge Kari Ramo inte storspelar ser jag Flyers ha goda möjligheter att ta 2 poäng i natt. Svårt val mellan ML och Ö2.5 Flyers men då moneyline ger mer än Ö2.5 spelar jag på det högre oddset.

Nattens spel blir alltså

Philadelphia Flyers ML @ 2.16 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 05 November, 2015, 16:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!