Speltips

Speltips Norwich - Swansea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-07 16:00 Spela här

Speltips Norwich - Swansea
Land: England Liga: Liga
Odds: 2.17 Speltips: Swansea dnb
2015-11-07 16:00 Norwich - Swansea Swansea dnb 2.17 Polsater

Swansea dnb (asian +0) testas borta mot Norwich.

Spelet innebär att du får pengarna tillbaka vid oavgjort.

Nu när allsvenskan är över flyttar jag mer fokus till de internationella ligorna. När vår inhemska serie är igång ser jag i stort sett alla matcher där, så att den är slut frigör nödvändig tid nu. Förhoppningsvis underlättar det nu när det kommer stå internationell fotboll på rek-menyn.

Jag har trots allt sett en del internationell fotboll hittills den här säsongen (såklart) och Swansea såg jag förra veckan, då laget mötte Arsenal (förlust 0-3). Tycker ändå siffrorna smickrade Arsenal, Swansea var väldigt bra med i första halvlek och kunde mycket väl tagit ledningen. Garry Monk var inne på det efter matchen också, han var nöjd spelmässigt. Kommer den retroaktiva utdelningen här?

Tabell:
13. Swansea 11 3 4 4 12:15 13

14. Stoke 11 3 4 4 9:12 13

15. Chelsea 11 3 2 6 16:22 11

16. Norwich 11 2 3 6 15:23 9

Hemma:
17. Norwich 5 1 1 3 6:8 4

Borta:
14. Swansea 5 1 2 2 6:8 5

Swansea kommer till den här matchen med en helt skadefri trupp. Tänkbar elva:

Fabianski,
Naughton, Williams, Fernandez, Taylor
Shelvey, Cork
Ayew, Sigurdsson, Montero
Gomis

Hemmalaget saknar kaptenen Russel Martin, som för övrigt stått för 3 mål såhär långt. Tänkbar elva:

Ruddy,
Whittaker, Bennett, Bassong, Brady,
Redmond, Tettey, Mulumbu, Howson,
Hoolahan
Jerome

Efter en pigg start har Swansea haft det tuffare en tid. Bara en seger på de senaste 7 matcherna och dessutom åkte man ur ligacupen i första omgången. Men spelmässigt känns det som laget är lite på gång. Seger borta mot Aston Villa och en spelmässigt okej insats mot Arsenal senast. Finns en hög grundkapacitet i det här laget, det visade man inte minst inledningsvis den här säsongen. Spelare som Ayew, Montero, Shelvey och i viss mån Gomis är bra spelare som kan hota de flesta PL-försvar en bra dag. Sen finns ju en viss Sigurdsson också, som är rätt vass på fasta.

Håller Swansea som någon klass bättre än Norwich. Tycker inte elvan imponerar namnmässigt och av det lilla jag sett av nykomlingarna är jag inte heller förtjust. Har fyra raka förluster, så även här är formen inte särskilt bra. Visst, laget stod upp okej mot City senast, men då saknade City ett gäng spelare och lik förbaskat blev det bara noll poäng ändå. Försvaret ser inte särskilt bra ut och nu får man alltså möblera om pga avstängning.

Norwich har vunnit två av elva matcher, de segrarna har kommit mot Sunderland och Bournemouth - två av de absolut svagaste lagen i den här ligan. Har helt enkelt svårt att se laget besegra ett så pass bra lag som Swansea ändå är.

Visst, hemmaplan är en viktig faktor - men här tycker jag hemmalaget målats upp som oförtjänt stora favoriter.

Polsater - 06 November, 2015, 23:20

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!