bet365 livestreamar matchen.

Ikväll 18:00 så är det äntligen dags för lite italiensk fotboll igen. Spelar X2 i mötet mellan Hellas-Bologna till 1.70.

Tycker att Hellas är för stora favoriter här och att spelbolagen underskattar bortalaget Bologna. Hellas är det enda laget i Serie A som fortfarande står utan seger och jag tror inte att det är någon trend man kommer att bryta ikväll. Hellas kommer till spel med en ganska sargad trupp och en bedrövlig form. Viktiga spelare som Rafa Márquez, Federico Viviani och Luca Toni är skadade. Det är tre viktiga startspelare från varje lagdel, minst sagt stora avbräck.

Bologna började säsongen riktigt svagt men har de senaste matcherna sett betydligt bättre ut. Jag tycker mig nu se ett Bologna i en mer positiv trend. Efter att laget besegrade Carpi på bortaplan med 1-2 gjorde man en riktigt stark insats mot nuvarande serieledarna Inter. Visserligen förlorade man den matchen men Bologna stod upp bra och borde fått med sig en poäng med tanke på att Destro brände mer eller mindre öppen kasse vid ställningen 0-1 i matchens sista spark. Trots en bra insats så sparkade man tränaren Delio Rossi och in kom Roberto Donadoni, det blev succé direkt för Donadoni och Bologna efter att man besegrat Atalanta senast med 3-0 och Donadonieffekten var ett faktum.

Hellas 5 senaste:

Carpi-Hellas 0-0
Hellas-Fiorentina 0-2
Sampdoria-Hellas 4-1
Hellas-Udinese 1-1
Chevio-Hellas 1-1

Bologna 5 senaste:

Bologna-Atalanta 3-0
Bologna-Inter 0-1
Carpi-Bologna 1-2
Bologna-Palermo 0-1
Juventus-Bologna 3-1

Tabell:

18 Bologna 11 3 0 8 9-15 -6 9
19 Hellas 11 0 6 5 8-17 -9 6

Bologna har sett starka ut på slutet och är inne i en positiv trend, man har även ett starkare lag på pappret än Hellas, inte minst nu när hemmalaget saknar 3 väldigt viktiga spelare.
Med det sagt så tycker jag att X2 till 1.70 känns riktigt bra.

Går in med 3/5 units.

Fler spel finns på min twitter @3quartistan eller http://www.spreadsheet.se/575681

Lycka till vid rygg!

This is the stats tab
This is the post tip