Speltips

Speltips Nybro Vikings–Helsingborg

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-07 16:00 Spela här

Speltips Nybro Vikings–Helsingborg
Land: Sverige Liga: Division 1 södra
Odds: 1.80 Speltips: 1
2015-11-07 16:00 Nybro Vikings–Helsingborg 1 1.80 RalleArvid

Väldigt bra form på sistone med 9 av 11 senaste satta. Dessutom hoppas jag att ni snappade upp twitter-reken igår som satt likt någon typ av smäck då vi grävde fram 2–0 i Tyskland.

Jag har sett Nybro en hel del på sistone och det har sannerligen inte varit speciellt vackert alla gånger. Däremot ska sägas att de stod för i stort en riktigt bra insats senast hemma mot Kristianstad bortsett från andra perioden. Det var en match där det skvallrades om vilken kvalitet som finns i Nybro.

Laget inledde med fem förluster på de sex inledande matcherna och detta till stor del på grund av att man mötte lag som nu cementerats på position 1 till 6 i serien. En helt orimlig och smått ironiskt jobbig inledning och den negativa snöbollen var i rullning.

Jag säger inte att Nybro är ett lag för toppen eller för allsvenskan men jag är fullständigt övertygad om att om de hade haft en något beskedligare start på säsongen vad gäller motstånd så hade man inte förlorat så här pass mycket matcher och vid betydligt fler tillfällen hade man kunnat störa topplagen. Kvaliteten och kompetensen finns för att ligga runt fjärde-femte plats i den här serien och då ska man ses med goda chanser hemma mot Helsingborg.

Nybro vann senaste mötet nere i Skåne med 5–2 och radade upp tre raka segrar mot Halmstad, Dalen och Varberg alldeles nyss, lag som är att jämställa med dagens motståndare. Dags att komma upp i den nivån igen för om man ska vara chanslöst mot topplagen så är det faan ohållbart att inte komma upp i nivå mot de lag som man faktiskt är bättre än på pappret.

Helsingborg vann senast mot jumbon Varberg som inte räcker till i serien men har förutom det sex raka förluster.

Inga problem att rapportera om från Nybro, samtliga spelare tillgängliga.

1.80 är definitivt spelbart.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 November, 2015, 09:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!