Speltips Norwich - Swansea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-07 16:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.10
Speltips: DNB 2
Spela på Speltips Norwich - Swansea
Bonus på 1000 Kr +250kr gratisspel
Spela på DNB 2
Då var det dags för ännu en helg full av intressanta fotbollsmatcher. Vi är OTROLIGA 5/5 den här veckan då Fio gjorde jobbet i Europa League. Går in i den här reken med självförtroendet på topp. Det finns många intressanta spel men jag håller ett extra öga på Swansea.

Swansea inledde säsongen fint men har tappat lite de senaste matcherna. Ayew-Gomis effekten har avtagit den senaste tiden vilket är en stor anledning till att det gått lite sämre. Ayew är en väldigt viktig spelare för Swansea då han är en mittfältsmotor av högsta kvalitee som ångar på hela matcherna men besitter även spetskvalieer som gör honom till en matchvinnare. Han har haft ett knä som spökat de senaste omgångarna vilket kan vara en av anledningarna till hans svaga form. Jag tycker man som lag spelat bra men inte fått med sig de poängen man förtjänar, inte minst mot Arsenal senast. Mot Arsenal tryckte man i mellan åt tillbaka de rejält och både Ayew och Gomis brände var sin jättechans. Med en nu helt frisk Ayew tror jag att Swansea ska kunna slå ett svagt Norwich.

Norwich, 0-2-4, senaste 6 ligamatherna kommer in i det här mötet med extremt lågt självförtroende. Man har torskat de senaste fyra matcherna i ligan och jag skulle verkligen inte bli förvånad om den femte kommer i dag. Man har dessutom sin viktiga lagkapten Martin avstängd idag vilket försvagar laget ytterligare. Mbokani som såg fräsch ut i förlusten mot Newcastle ser också ut att missa matchen. I de här matcherna har man heller inte spelat någon vidare fotboll och försvaret har varit som ett vattenläckage. Man har släppt in 14 mål de senaste 6 ligamatcherna och när man nu dessutom har lagkaptenen Rusell Martin avstängd och möter ett målfarligt och framförallt revansch suget Swansea får man som bäst med sig 1 poäng från detta möte.

Därför spelar jag SÄKRA Swansea DNB, pengarna tillbaka vid kryss till 2.10, lycka till vid rygg.

Takk för mig/MC
Spela på Norwich - Swansea hos Nordicbet
Marcus757c - 7 November 2015 - 13:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: