Det satt hårdare åt än vad jag trodde och det blev svettigt värre för de där 1,71 som Finland betalade i går mot Tjeckien.
2-1 till slut, i en rätt blek och tillknäppt tillställning. Och det kanske är så att det är Finland som är boven i dramat här när det inte blir några målexplosioner.
2-1 mot Ryssarna efter vasst målvakt och försvarsspel. Och så 2-1 även nu.
Men vi släpper Finland nu. För det spelas matcher i turneringen där det blir mål. I massor.

Och där har både Ryssland och Tjeckien redan vart inblandat.
Sverige v Tjeckien 6-2
Sverige Ryssland 6-3
Åtta respektive nio mål. Långt bortom de där 5,5 vi ska bräcka nu.
Tittar vi på gårdagens match mellan Sverige och Ryssland så visade verkligen ryssarna med bravur vilket klasslag de har med här.
Egentligen, när många av de ryska stjärnorna stannar kvar i KHL, så borde Ryssland vinna dessa turneringar varje gång numera. För tittar man spelare för spelare så har de ett lag som knäpper de övriga tre på näsan så det visslar omkring det.
Såg ni bland annat Vadim Sjipatjev 5-3 mål? Hur länge valsade de runt i Sveriges zon innan målet? Tre veckor?
Och kan de göra sex kassar på Sverige. Då kan de så klart smälla dit även sex på Tjeckien. Vilket skulle ge överspelet på 5,5 en skjuts på vägen. Minst sagt.
Skulle Tjeckien släppa in sex puckar, då är det inte första gången den här veckan det sker, då de fick samma tennissiffra av Sverige uppkörd i röven.
Nu säger jag inte på något sätt att Ryssland ska lösa den här linan på egen hand. Men hela 2,50 på Ö 5,5 tycker jag är för högt med tanke på vilka matcher dessa har spelat när de inte mött en tight hemmanation.

Sedan ska vi inte heller glömma Tjeckien. Även om de inte håller, över hela banan, någon större klass så finns det offensiv briljans att plocka fram. Inte minst i Milan Gulas.
Men att Sverige bara gjorde sex, det var nästan för tunt, med tanke på hur matchen såg ut.
Nu kan dessutom Tjeckien släppa loss framåt på ett helt annat sätt när sistaplatsen i turneringen i stort sätt är cementerat. Trycka ned gasen och låta det bära eller brista. Det mot den ryska offensiva maskinen borde borga för en rätt rolig match, inte sant?

Hcp-spelet betalar under 2,00. Det är för tråkigt. Jag anser att överspelet till festliga 2,50 är klart roligare.

This is the stats tab
This is the post tip