Speltips: Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2015-11-09 02:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2,08
Tips: Cowboys +2,5
En högintressant nattmangling mellan Dallas Cowboys och Philadelphia Eagles. En klassisk duell som jag anser ha fel favorit på spellinan. Jag är inne på att Cowboys kommer vinna den här fajten och då mest pga av sin defensiv som sett oerhört stark på slutet tack vare tillskottet av Hardy och en skadefri McClain. Nu har även topp-WR Dez Bryant fått känna på att spela igen och han kommer med garanti vara ännu bättre i afton.

Vad kan vi förvänta oss? Det kommer bli en tajt match. Två bra defense med två skakiga offensiver, vilket normalt sett inte är dessa lags "kännetecken", då Cowboys och Eagles tidigare säsonger varit explosiva.

Allt har sin förklaring. Cowboys hade under fjolåret följande tre superstars som gjorde skillnad; Romo som QB, Dez Bryant som WR och DeMarco Murray som RB. En ruggig treenighet. Det var som sagt ifjol det. I år har Romo varit skadad mest hela säsongen, Bryant tillbaka först nu efter skada och Murray som inte fick de dollar han ville ha i Dallas och valde att spela för just kvällens motstånd; Eagles istället. Cowboys kommer som sagt att bli bättre och bättre, men som sagt; först när Romo är spelklar. Reserv-QB Cassel är rutinerad och han kommer som sagt att hålla i bollen bra och lita på sin defensiv och spela enkelt.

Eagles och Chip Kelly har haft ett märkligt år och är fortfarande i en situation som känns märklig. Från att ha varit ett av ligans roligaste lag att se på; snabb, offensiv fotboll har Eagles nu en riktigt bra defensiv istället och en habil offensiv med Bradford som skipper. Det har varit en hel del skador för Eagles del också, men som sagt; springspelet med Murray, Mathews och Sproles BORDE ha mer yards under sin väst än facit. Mathews har varit ifrån i stort sett hela veckan, men Murray gillar att spela mycket = ingen fara på taket.

För mig handlar det om att Eagles måste få bättre snurr på Sam Bradford och hans leverans i passing pocket. Han är för ojämn enligt min smak. MEN offensiven lär bli fokus på springspel och det kan bli tufft mot Cowboys defense.

Jag väljer att spela Cowboys +2,5 hos Unibet och det gör jag med tanke på Cowboys defense och att Cassel ser till att inte kasta interceptions dvs spela enkelt. Det lär bli riktigt jämnt, men Cowboys får tipsnicken.

/RoloMartins

  Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles
Spela på Speltips Dallas Cowboys vs Philadelphia Eagles
RoloMartins - 8 November 2015 - 15:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Jonas O. - 2015-11-08 15:55

Tack för många bra rekar, börjar få upp intresset för sporten.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
03:30  Spurs - Timberwolves
Basket - NBA - 2 (1h)
2.00
04:05  Suns - Trail Blazers
Basket - NBA - 2
1.83
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming