Speltips

Speltips Silkeborg–Vestsjaelland

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-09 19:00 Spela här

Speltips Silkeborg–Vestsjaelland
Land: Danmark Liga: Bet25 Liga
Odds: 1.90 Speltips: BLGM/Ö2.5
2015-11-09 19:00 Silkeborg–Vestsjaelland BLGM/Ö2.5 1.90 RalleArvid

Efter en fin helg där den fantastiska formen håller i sig ser det lite tunnare ut vad gäller utbud men vi ska absolut se till att hålla lågan starkt vid liv även under måndagen. Dansk fotboll och en match jag faktiskt tror kan bli mer underhållande än vad den kanske verkar om man bara tittar till tabellen.

Silkeborg ligger sexa i tabellen. Laget fick knappt stryk mot serieledaren Lyngby senast men i övrigt och dessförinnan hade de en fin svit där matcher utan förlust radades upp. Generellt sett ett tämligen målfattigt lag under hela säsongen men på sistone finns en tendens till både gjorda och insläppta mål som jag tror kommer hålla i sig här. Laget har i tre matcher i rad varit inblandat i matcher med över 2.5 mål och där båda lagen har gjort minst ett mål.

Vestjaelland som kommer på besök ligger sist i tabellen men trots blott åtta poäng skulle jag inte döma ut dem som tröstlösa. Formen är långt ifrån hopplös då laget har en seger och två oavgjorda på de senaste fem matcherna. 4-4 borta mot serieledaren Lyngby är ett fullkomligt fenomenalt resultat på alla sätt och dessutom lyckades man spela 1-1 mot samma serieledare bara några veckor innan det.

Jumbon har trots sin skrala poängskörd gjort över ett mål i snitt per match och faktumet att ingen förväntar sig några poäng av dem samtidigt som de själva vet att de kan sprattla till och störa vilket motstånd som helst gör att jag ser lagets chanser till både mål och poäng här som oerhört goda. I synnerhet tror jag att de kommer få med sig minst ett gjort mål med tanke på en smått huvudlös approach snarare än att ställa in sig för 0–0.

Båda lagen att göra mål till 1.90 är väldigt bra enligt mig.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 09 November, 2015, 00:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2015-11-09 13:18:19

Helt rätt Jotun. Matchen är uppskjuten pga att två hemmaspelare ska landskampa och då utnyttjade Silkeborg rätten att skjuta upp matchen som troligen kommer spelas 5 eller 6 december (om båda lagen kommer överens om detta).

Jotun - 2015-11-09 10:37:31

Matchen är uppskjuten... (Tror jag)

getmoney - 2015-11-09 09:13:40

hittar inte detta spel nånstans, vart lirar du den?