Speltips

Speltips Anaheim Ducks - Arizona Coyotes

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-10 04:00 Spela här

Speltips Anaheim Ducks - Arizona Coyotes
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.714 Speltips: Ducks Ö2.5 mål
2015-11-10 04:00 Anaheim Ducks - Arizona Coyotes Ducks Ö2.5 mål 1.714 hockeystick

Anaheim Ducks - Arizona Coyotes

Goalies: Andersen (probable) vs Lindbäck (confirmed)

Krislaget Anaheim Ducks verkar kommit på fötter och höjt sig spelmässigt. Man ställs i natt mot ett lag som inlett säsongen starkt, men dippat nu mot slutet. Frågar är om man klarar av att glida vidare på vinnarspåret?

Anaheim Ducks har varit säsongens stora utropstecken och i negativ benämning då man hade skyhöga förväntningar på sig inför säsongen. Laget förlorade 9/10 första matchen man spelade och det det stora problemet låg i att offensiven inte presterade. Fredrik Andersen är den enda spelaren i laget som kan få godkänt då han levererat de kan kunde förvänta sig men spelare som Perry, Kesler och Getzlaf har varit under isen. Man verkar nu dock börja hitta formen och har vunnit 4 raka matcher där jag är mest imponerad över vinsten senast mot San Jose Sharks där man kom in B2B mot ett starkt hemmalag. Man följde sig gameplan 100% och försvarade egen zon och framförallt de ”farliga” ytorna framför målet bra och kunde göra jobbet för backupkeepern Anton Khudobin lättare, (som för övrigt såklart gjorde en bra match…)

Arizona har imponerat på mig och unga spelare som Max Domi och Anthony Duclair tar verkligen för sig i laget. Man har efter en helt klart godkänt inledning av säsongen börjar tippa på slutet och har förorat 3/5 senaste matcherna man spelat. Senast mot NY Rangers spelade man visserligen helt okej, men hade oturligt nog en Antti Raanta som spelade på toppen av sin nivå emot sig. Man fick in 4-1 i slutet av matchen med 5 sekunder kvar då S.Doan kunde spräcka Raantas nolla.

H2H mot Ducks är de andra mötet för säsongen där Coyotes nollade Ducks inne i Honda Center. Måste då påpeka att detta var under perioden då Ducks var helt under isen och jag räknar med ett Ducks som är helt annorlunda i attityd och prestationsnivå i natt. Ducks är i grunden ett klart tyngre lag och nu när formen är påväg uppåt för hemmalaget ser jag det oerhört svårt för Lindbäck som vi vet brukar kunna läcka in en del puckar att hålla ankorna under 3 mål. Vi får i nuläget 1.714 på Ducks Ö2.5 mål vilket jag tar!

Nattens spel blir alltså

Anaheim Ducks Ö 2.5 mål @ 1.714 med 4/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 09 November, 2015, 18:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!