Speltips Bosnien vs. Irland

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-13 20:45
Land: Bosnien
Liga: Play-off
Odds: 2.05
Speltips: 1
Spela på Speltips Bosnien vs. Irland
Få bonus på 1000 kr
Spela på 1
Ett skadedrabbat Irland åker på fredag till Bosnien för att försöka ta ett första staplande steg mot slutspelet i Frankrike nästa sommar. Irland har radat upp en del fina prestationer i EM-kvalet och har levt mycket på sin starka defensiv. Man har bland annat mäktat med att avfärda Tyskland på hemmaplan där man generellt sett varit starka. Resultatraden lyder 3-2-0. Samtidigt har man blandat och gett på bortaplan där facit lyder 2-1-2, och då ska det sägas att de två vinsterna kommit mot Georgien och Gibraltar.

Nu är man som sagt ordentligt skadedrabbade och saknar (B) O'Shea (10/1) (avstängd), (F) Jon Walters (9/3) (avstängd) och (MV) Shay Given (5/0), alla givna startspelare. Därutöver har bäste målskytten Robbie Keane inte spelat match på tre veckor då hans LA Galaxy redan åkt ut ur slutspelet i MLS. Som om det inte kunde bli värre är näst bäste målskytten Shane Long (8/3) inte ens med på resan till Bosnien.
Även David Meyler (4/0), Stephen Quinn (4/0) Keiren Westwood och Rob Elliot tvingas stanna hemma.

Så hur ser det då ut i Bosnien?
Väldigt bra. Landslagsspelarna har visat god form ute i Europa, möjligtvis med undantag för Dzeko som trots sitt straffmål mot Lazio fortfarande visar att han inte är 100%. Man vet att det blir otroligt viktigt att få med sig ett bra resultat i det här mötet för att ha en chans mot ett hemmastarkt Irland. Det finns inget annat än vinst som gäller.
Muhamed Besic är avstängd.

Sammanfattningsvis finns det otroligt mycket som talar emot Irland här och det känns som att Bosnien underskattas. Jag tycker att det finns väldigt goda skäl att gå in tidigt här, skulle det visa sig att ännu fler irländska spelare får svårt att komma till spel så kommer värdet säkerligen sjunka. 2.05 gånger fläsket plockas glatt, men vinst för Bosnien är spelbart hela vägen ner till 1.90 i mina ögon.

Troliga startelvor:
Bosnia-Herzegovina: Begovic; Mujdza, Spahic, Sunjic, Zukanovic; Pjanic, Hadzic, Sahilovic; Visca, Ibisevic, Dzeko

Republic of Ireland: Randolph; Coleman, Wilson, Keogh, Brady; Whelan, McCarthy, Hendrick, McClean: Keane, Murphy (Doyle)
Spela på Bosnien vs. Irland hos bet-at-home
Spela nu
PrinsBarnard - 9 November 2015 - 19:22
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
PrinsBarnard - 2015-11-12 13:22

Det stämmer och är något jag glömde bort att nämna här. Jag såg inte hela Leverkusen-matchen, men jag tycker alltjämnt att man såg att han låg fel i sin timing ofta mot Lazio. Tror dock precis som du säger att han kommer vara otroligt motiverad här och att han skulle göra mål här känns definitivt inte osannolikt!

Beg - 2015-11-12 04:47

Utöver Bosnien ren vinst då.

Beg - 2015-11-12 04:46

Dzeko har även en assist och ett mål mot Leverkusen innan straffmålet mot Lazio. Han ser bra ut efter sin skada och är alltid extra motiverad i landslaget. Testar Dzeko som målskytt.

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: