Speltips

Speltips Calgary Flames @ Florida Panthers

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-11 01:30 Spela här

Speltips Calgary Flames @ Florida Panthers
Land: Nordamerika Liga: NHL
Odds: 2.26 Speltips: Flames ML
2015-11-11 01:30 Calgary Flames @ Florida Panthers Flames ML 2.26 nhlpleppan

Många matcher på NHL-menyn ikväll, jag gillar verkligen oddset på Flames borta mot Panthers.

FLAMES (5-9-1): Calgary som var förra årets utropstecken när man helt oväntat tog sig till slutspel och spelade väldigt rolig hockey har fått en seg start på säsongen. Framförallt försvarsspelet och målvaktsspelet har varigt riktigt dåligt i inledningen. Man har roterat runt på Jonas Hiller, Joni Ortio och Kari Rämö i kassen och ingen har imponerat.
Bäst siffror har ändå den sistnämnde, Kari Rämö visat upp. Rämö har nu vunnit två raka matcher och får chansen ikväll också när man väljer att gå med "the hot hand".
Flames har ett spelarmaterial som ska ta sig till slutspel, efter fjolårets succé har man adderat viktiga pjäser i Frolik och inte minst Hamilton. Det är just målvaktsspelet som inte klickat helt.
Flames verkar dock vara på gång nu efter vinster hemma mot Philly och Pittsburgh, speciellt matchen mot Pittsburgh var imponerande.

Kari Rämö är bekräftad starter.

PANTHERS (5-6-3): Florida är inte ett slutspelslag än. Visst ser det intressant ut med Ekblad, Barkov, Huberdeau för framtiden, men man håller inte riktigt än. Förstecentern Barkov har dessutom varit skadad sen några veckor tillbaka, han lämnar ett stort hål i mitten. Den för evigt unge Jaromir Jagr leder lagets poängliga med 10 poäng, han har dock fyra raka poänglösa matcher nu.
Panthers har efter en okej start på säsongen hamnat i en svacka på sistone. Man har 5 raka förluster nu, varav 2 efter fulltid.

Roberto Luongo är bekräftad starter.

Flames har något på gång nu, man verkar ha hittat glädjen igen och de två senaste matcherna har man lyckats täppa igen bakåt vilket är oerhört viktigt. Florida är ett på papperet sämre lag än Flames och är i usel form, ska man vinna idag ska det vara att Luongo stjäl matchen för dem.

Med de förutsättningarna blev jag väldigt förvånad över oddset på Flames. 2.26 är väldigt fint på bortavinst.

Mitt spel blir Flames ML @2.26, 4/10 units. Spelet hittar ni på Betsafe .

Följ mig på twitter för fler spel, @NHLpleppan.

Lycka till!

nhlpleppan - 10 November, 2015, 19:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Henks780 - 2015-11-10 22:58:42

Tror på florida i denna match.. Jagr sätter 2 mål i pp