Speltips Alstermo-Warta

Sport: Handboll
Spelstopp: 2015-11-11 19:30
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90
Speltips: 1 -1.5
Spela på Speltips Alstermo-Warta
Börja spela här
Spela på 1 -1.5
Två tidigt insläppte mål blev för stor uppförsbacke att klättra upp för för Bromley igår. Tyvärr.Men ni som känner mig vet vad som gäller. Här gömmer vi oss inte utan upp på hästen direkt i vanlig ordning och med stöd av historisk statistik så blir det förmodligen inte två missar i rad, i synnerhet inte nu eftersom jag får chansen att reka ett lag jag har väldigt god insikt i då jag följer dem till vardags.

Alstermo är nykomling i allsvenskan och har börjat halvknackigt sett till att laget faktiskt fått hopen riktigt slagkraftig trupp, har en oerhört kompetent tränare och ett fantastiskt publikstöd på sina hemmamatcher. Just denna match spelas i Kalmar i en fullsatt sporthall och laget har därför förberett sig extra noga då matchen är viktig inte bara gällande tabell och två poäng utan även i marknasföringssyfte. Laget måste vinna och köra på ordentligt för att skapa intresse kring sporten även i Kalmar.

Alstermo kommer förutom vara väl förberedda också komma in smått övertända och med en inställning som gästerna inte kan mäta sig med. Även om hemmalaget, vilket är troligt, kommer leda med ett par bollar i paus kommer de absolut inte slå av på takten utan tvärtom,ge järnet och gå på knock under matchens samtliga 60 minuter.

Ett par ord om Warta. Ja, laget har nog ärligt talat allsvenskans sämsta trupp och lever på skottvillighet och individuell skicklighet från två, max tre spelare. Något mer är det inte utan om Alstermo inte faller i fällan att låta sig tråkas ned av Warta så ska det här bli en säker seger. Full fart framåt oavbrutet, då kan inte ens brist på tålamod från hemmalagets sida ställa till dig och förse gästerna med några chanser till poäng här.

Alstermo -1.5 spelas till fina 1.90 hos svenskaspel.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Alstermo-Warta hos Svenska Spel
RalleArvid - 11 November 2015 - 00:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: