Speltips

Speltips Buffalo Bills vs New York Jets

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2015-11-13 02:00 Spela här

Speltips Buffalo Bills vs New York Jets
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1,95 Speltips: Jets -2,5
2015-11-13 02:00 Buffalo Bills vs New York Jets Jets -2,5 1,95 RoloMartins

Thursday Night Football och vilken match vi skall få njuta av. Det finns så många stories att ha med sig inför denna fajt. Bills nya HC Rex Ryan var tidigare HC i New York Jets i över 6 år och gjorde det bra i flera år. Ryan; en spelares coach; otroligt omtyckt. Ryan KAN Jets och det blir en trevlig hemkomst till Met Life för Rex. En av sommarens stora snackisar var slagsmålet i Jets-omklädningsrum när Geno Smith fick en rak höger av Ik Enemkpali pga 600 dollar sen betalning kompisar emellan. Enemkpali skickades iväg till...Buffalo Bills och är en av kaptenerna i dagens match. Ryan spelar ett högt spel, men som sagt; Rex Ryan är Rex Ryan. Jag älskar honom för den han är...

Till matchen då. Två lag som ÄR bra. New York Jets hade vid fullt manskap varit en aning bättre i mina ögon, men laget har många skador och många som är osäkert startande. Vi vet att guard Colon är borta, att safety Pryor är borta och sedan ett otal antal som vi vet först efter warm-up. Jag kommer spela på att Jets osäkra gubbar kommer spela och bygger mitt spel på en Jets-seger med handicap -2,5. OBS! Detta blir en defense-fajt av guds nåde. Jets center Mangold är tillbaka i afton och det är jätteviktigt.

Storylines:

1. Buffalo Bills har ett starkt lag och en hemskt bra defense. Som Jets. Här kommer matchen att "stå". Om Jets får igång Chris Ivory igen dvs som han inledde säsongen, då kommer Jets springspel dominera, men som sagt; Ivory måste få igång sitt spel. Jets ledde NFL efter sex spelade omgångar med ett snitt på 146 yards på marken. Nu har det sett extremt svagt ut. Ivory kan. För Jets skull en gamechanger.

2. Jets secondary kan mycket bättre än visat på slutet. Idag testas de rejält när Bills Watkins gästar. Han kommer få sina varma servetter av Revis. Den fajten vinner Revis.

3. QB-fajten är close call. Fitzpatrick i Jets är stabil och kastar sällan interceptions numera. Taylor i Bills är ojämn, men kan kasta och springa och är bra när han är bra. Jag vill dock framhäva att Fitz har varit så nära sin absoluta nivå som han kan vara i år. Han är ingen superstjärna, men 2015 har varit ett år med hög "lägstanivå".

4. Jets offense med Decker och Marshall levererar. DET är viktigt i en förväntat tajt match. Med leverans menas "keep the chains rolling" och i maklig fart framåt.

5. Hemmaplan för Jets kommer göra sitt till.

Jag spelar Jets -2,5 till oddset 1,95 på bet365 .com, men som sagt; detta blir oerhört jämnt.

Detta kommer bli en sevärd match!

/RoloMartins

RoloMartins - 13 November, 2015, 00:16

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!