Speltips

Speltips Björklöven - Vita Hästen

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-12 19:00 Spela här

Speltips Björklöven - Vita Hästen
Land: Sverige Liga: HockeyAllsvenskan
Odds: 4.00 Speltips: 2
2015-11-12 19:00 Björklöven - Vita Hästen 2 4.00 Sasja9

Här är det något som inte står rätt till....Syftar på Björklöven.

Man har hittills under säsongen underpresterat mycket grovt, och får inte ut i närheten av vad man har spelarmaterial till. Hittills under säsongen har man egentligen bara spelat bra i två eller kanske tre matcher, och när man spelar dåligt så är lägsta nivån helt bottenlös. Sett till det spelarmaterial man har till förfogande så är det en gåta. Det ryktas om problem inne i laget.

Här möter man då Vita Hästen, ett ganska "halkigt" lag som man brukar ha ganska svårt för. Hästen gör det bra utifrån sina förutsättningar och är ett klart kompetent Allsvenskt lag.

Skadeläget i hemmalaget är ganska gynnsamt, endast två skador, alla stora namn spelar ikväll. Bortalaget dras med ganska stora skadebekymmer, där det finns frågetecken för tongivande spelare. Så....om man ser till hemmalagets övertag i spelarmaterial rakt igenom alla lagdelar, och den starka hemmapubliken så är det ju en klar hemmaseger.

MEN

Här tar vi det igen. Det är något som inte stämmer i hemmalaget. Det finns ganska säkert problem i omklädningsrummet. Mv Lindskoug har exempelvis varit bänkad från start i de två senaste matcherna, av disciplinära skäl som det så fint heter. Den verkliga orsaken är att han öppet har totalsågat medspelare verbalt både på isen och i omklädningsrummet, och det är inte några juniorer han har gett sig på. Han har gått hårt åt några av lagets stora tunga namn, och det som har skett på isen har inte varit snyggt alls.

Det är inte alls osannolikt att Björklöven får ordning på sina verktyg och vinner denna match med tre eller fyra puckar och undertecknad får ta på sig dumhatten. Men med de förutsättningar som gäller är fyra gånger degen på rak bortaseger väldigt väldigt lockande. Jag provar medelinsats på rak 2 och låg insats på 2 (-1,5) till 5.75 ggr.

Sasja9 - 12 November, 2015, 11:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
larssonr - 2015-11-12 16:51:48

Helt säker på att Löven mosar hästen ikväll..
Hästen e ruggigt usla på bortaplan

Marcellus - 2015-11-12 14:24:29

Någon gång måste det vända och att Löven är 1p efter Hästen i tabellen borde bara det vara tändvätska nog. Tror också att lillkillens ("Modoröv"-gutten) bortgång häromdagen inverkar positivt på Björklövens prestation. De senaste två hemmamatcherna har varit i rätt riktning (TAIF 5-1 & OIK 5-2) och perfekt läge att slå tillbaka efter utskåpningen senast (TAIF borta 7-2). Tror således tvärtom jag ^^

Kassören - 2015-11-12 12:44:01

Intressant!