Speltips

Speltips J.P Smith - Fratangelo

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-12 23:00 Spela här

Speltips J.P Smith - Fratangelo
Land: USA Liga: CH Knoxville
Odds: 1,83 Speltips: J.P Smith
2015-11-12 23:00 J.P Smith - Fratangelo J.P Smith 1,83 Poldan

Har skickat in polletter på John-Patrick Smith att slå Bjorn Fratangelo till 1,83 hos bet365 . Det finns ett par faktorer jag vill peka på:

John-Patrick Smith är en bättre tennisspelare, han har haft en tung formkurva senaste månaderna men bevisade, genom att slå juniorettan Taylor Fritz i raka set, att han trivs på det här ungerlaget. För det är just snabba underlag som är Smiths bästa sida. Han har en bra serve, fin backhand och helt dugligt nätspel, sen är han ju vänsterspelare vilket ofta kan ställa till det för motståndarna.

Fratangelo fick enormt mycket uppmärksamhet när han vann juniortiteln i Roland Garros 2011 och har väl mer eller mindre slagit igenom i år, men det råder ingen tvekan om att han tappat formen sedan i våras/somras. Hans spelstil är mer anpassad till långsamma underlag, det märks inte minst på att han förlorade mot Laaksonen i Charlottesville förra veckan och var extremt pressad av Bossel i första omgången här i Knoxville – där han räddade 13 breakbollar och en handfull setbollar innan han kunde stänga matchen efter två tiebreak.

Fratangelo har ju mer eller mindre fått problem i samtliga matcher sedan US Open och har inte riktigt kunnat axla rollen som en av de bättre spelarna på challengertouren.

Och återigen, underlaget här i Knoxville är extremt snabbt och det ska gynna John-Patrick Smith som trivs bra i högt tempo, låga bollstudsar. Han har dessutom 1-0 i matcher mot Fratangelo.

Finns till 1,83 hos bet365 som är högst på marknaden.

Poldan - 12 November, 2015, 13:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
TennisBetarn - 2015-11-12 16:19:06

Tack! Denna kör vi på:)