Speltips

Speltips Chicago Blackhawks - New Jersey Devils

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-13 02:30 Spela här

Speltips Chicago Blackhawks - New Jersey Devils
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1.833 Speltips: Hawks Ö2.5 mål
2015-11-13 02:30 Chicago Blackhawks - New Jersey Devils Hawks Ö2.5 mål 1.833 hockeystick

Chicago Blackhawks - New Jersey Devils

Goalies: Crawford (confirmed) vs Schnieder (confirmed)

Chicago Blackhawks hemma i United Center i natt igen om man ställs mot ett lag man har mycket att visa emot för andra gången den här säsongen där deras första möte var ensidigt till New Jersey Devils fördel.

Chicago Blackhawks har ett fantastiskt fint go i laget trots att man har skada på en såpass stor ledarfigur i Duncan Keith. Patrick Kane har glänst tillsammans med Panarin och Teravainen. Jonathan Toews har ångat på och visar återigen vilken bra ledare han är då han fått denna Hawksgrupp som tappade så många tongivande spelar inför säsongen att det är möjligt att ta en hem SC igen. I natt får man chansen att ta revansch på New Jersey Devils som man blev utspelade av inne i Prudential Center. Hawks var på hälarna redan under första perioden och åkte på ett 0-3 underläge efter 1 spelad period. Devils fortsatte trycka ner Hawks och de fick aldrig chansen att komma tillbaka. Kane och Kero snyggade till siffrona för Hawks men det var ingen snacka om att Hawks var utspelade.

Senast återvände man hem och ställdes mot Edmonton Oilers som visat sig vara svårspelade i år och man fick jobba hårt för vinsten. Matchen mot Oilers var väldigt jämn och man får tacka Cam Talbot som inte hade hans bästa dag på jobbet för vinsten.

New Jersey Devils har spelat helt okej och börjat träffa formen nu. Laget är 8-6-1 i år men på lagets 10 senaste är man 7-3-0 vilket är väldigt bra. Senast blev man dock nollade på hemmais mot tunga St Louis Blues då Blues fick matchen dit man ville med lågt tempo.

Devils bör i mina ögon vilja dra ner tempot mot Hawks i natt då man vet att de är ett av ligans bästa lag på hemmais. Hawks tror jag dock kommer spänna musklerna då man vill visa att man är det bättre laget och inte vika ner sig två gånger i rad. Chicago har som sagt ett väldigt fint go inne i United Center och har i år snittat 3.11 mål/match där. Devils har ett snitt på 2.67 insläppta mål/match på bortais.

Historiskt sett har Hawks haft rätt bra koll på Devils och vunnit 4/5 senaste mötena och löst Ö2.5 mål i 4/5 senaste också.

Jag tror helt enkelt Hawks kommer visa att det är klasskillnad på laget i natt och sprätta in minst 3 puckat bakom Schnieder.

Nattens spel blir alltså

Chicago Blackhawks Ö2.5 mål @ 1.833 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 12 November, 2015, 18:01

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!