Speltips Frölunda-Djurgården

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-11-13 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.854
Tips: Frölunda -1
Hejsan, detta är min första rek här hos rekatochklart. Jag har varit i spelbranschen i flera år och bland annat spelat poker framgångsrikt, men slutat då det tog för mycket tid i vardagen. Nu ligger istället allt fokus på bettingen. Det som jag riktar in mig på är hockeyns SHL.

Fredag den trettonde imorgon. Nästan så man vill spela 1X2 i alla matcher så man inte kan förlora, men jag ska vara modig och testa ett spel trots det speciella datumet. Missar jag spelet så har jag ju en bra sak att skylla på!

Frölunda har inlett SHL helt fantastiskt och leder serien med 3 poäng på 16 spelade matcher. Frölunda hade dock två mindre bra matcher precis innan uppehållet som nu är över. Först förlorade man borta mot Litvinov i CHL med 2-1 efter en blek insats och sedan var det återigen dags för att förlora mot det enda laget i serien som har slagit Frölunda, Brynäs. Brynäs bortaslog indianderna med imponerande 4-2. Många kanske trodde att Frölunda hade tappat farten, men i tisdags visade man återigen vilken maskin man är. Frölunda slog Livinov med 6-0. Otroligt imponerande och stundtals fantastisk hockey spelades. Efter en trevande inledning lossnade allt helt och hållet.

Djurgården kommer från fyra stycken bortaförluster i SHL, förlusterna har kommit mot Växjö, Färjestad, Luleå och nu senast Linköping. Jag tror faktiskt att Djurgården kommer få det väldigt tufft borta mot Frölunda här. Djurgården hittar vi på en sjunde plats i serien med en rätt svag form. Djurgården åkte dessutom ut ur CHL i tisdags då man förlorade återigen BORTA mot Lukko.

Jag tror inte att Djurgården kommer plocka några poäng borta mot Frölunda i morgondagens match. Det enda som skulle kunna stoppa indianderna är fredag den 13e. Skämt å sido så tror jag vi har ett fint spel här.

Tilläggas ska att detta är ett back to back möte, så på lördagens drabbas dessa två lag ihop igen, fast i rivalstaden med Frölundaögon sett.

Match: Frölunda-Djurgården
Spel: Frölunda -1 AH (Insatsen tillbaka vid uddamålsseger för FHC)
Odds: @1.854
insats: 4/7u.
Bolag: Pinnacle

Lycka till vid rygg!

// twitter @fmylifetiliwin

Spela på Frölunda-Djurgården hos bet-at-home
Spela nu
FMLtilIwin - 12 November 2015 - 23:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: