Speltips

Speltips Copil - Roger-Vasselin

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-11-13 19:00 Spela här

Speltips Copil - Roger-Vasselin
Land: Slovakien Liga: CH Bratislava
Odds: 2,00 Speltips: Över 22,5
2015-11-13 19:00 Copil - Roger-Vasselin Över 22,5 2,00 Poldan

Tycker helt klart att det luktar överspel mellan Copil och Roger-Vasselin. Bommade ju förra överspelet med Copil, när han mötte Struff. Tysken servade klart under sin normala standard, men Copil servade klart över sin normalt höga nivå. Kanske bland de bättre jag sett honom serva någonsin.

Han spelar med bra självförtroende nu och jag tror att han kommer hota Eduardo Roger-Vasselin ordentligt idag. Jag menar, snittar man 1,5 ess per servegem, då har man en bra chans att hålla sina servegem.

Även om ERV är en duktig returtagare så blir det ganska sekundärt i den här matchen. Jag tror helt enkelt att Copils projektiler räcker gott och väl för att hålla fransmannen borta.

Normalt är det ju storservarna som ska lösa överspelen, men inför den här matchen är det ERV som fått in flest överspel senaste månaderna: 7 av de 7 senaste matcherna har slutat över 22,5 games och 7 av 10 matcher mot storservare har gått över 22,5. Då räknar jag in Isner, Karlovic, Raonic, De Schepper och Copil, för faktum är, på det här underlaget och med den här formen så servar Copil inte långt ifrån de allra bästa.

Det är också helt otänkbart att Roger-Vasselin förlorar stort här. Han valde bort hemmaturneringen i Frankrike och det beror garanterat på att startfältet i Bratislava är enklare och han har större chans att plocka billiga poäng.

Över 22,5 games till 2,00 hos bet365 är spelet. Den här matchen slutar garanterat med överspel mer än 50% av gångerna.

Poldan - 13 November, 2015, 10:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!