Speltips

Speltips Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-11-14 01:00 Spela här

Speltips Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets
Land: USA Liga: NHL
Odds: 2.18 Speltips: Ö 5.5 mål
2015-11-14 01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets Ö 5.5 mål 2.18 hockeystick

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets

Goalies: Fleury (confirmed) vs Bobrovsky (probable)

Möte i Metropolitan division när ett Pittsburgh Penguins i bra form tar emot ett Columbus Blue Jackets som inte levt upp till förväntningarna hittills.

Personligen ställde jag ett par frågetecken för Penguins inför säsongen men visst var man ivrig på att se hur Phil Kessel skulle reagera när han fick spela med toppspelare som Malkin och Crosby. På de senaste matcherna har Kessel fått spela med Malkin och jag tycker deras kedja ser oerhört bra tillsammans med skicklige David Perron. Men en förstalina som leds av Sidney Crosby besitter man klart ett av ligans bästa offensiv och jag tycker man visat att man är ett topplag. Senast slog man imponerade Montreal Canadiens med 4-3 efter straffar där man var hårt pressade under andra perioden men klarade av att överleva med endast 2-0 för att sedan kvittera matchen till 3-3 i tredje. Sedan vann man 50/50 shootout och 2 poäng mot ligans kanske bästa lag för tillfället blev inkasserade.

Columbus Blue Jackets har haft en jobbig höst och är 4-12-0 i år. Laget har verkligen inte levt upp till de stora förväntningarna man hade på sig inför säsongen. Främst S.Bobrovsky, den stora stjärnmålvakten har inte presterat och har mer eller mindre varit usel. Han är 4-9-0 i år med .882 SV% samt ett GAA på 3.64 vilket är under all kritik. De matcher jag sett Jackets ser han ut att skaka ute på isen och saknar för tillfället självförtroende som en målvakt behöver när de spelar som bäst. Senast åkte man på nytt på förlust, denna gång mot Vancouver Canucks då man föll med 5-3. Jacket försvar tillsammans med en osäker målvakt gör att laget är svårläst i år då offensiven fortfarande har kvalitet, men då man släpper in för mycket mål får man väldigt svårt att vinna många matcher.

Ikväll har vi en matchup där jag vet lagen gillar att gå loss på varandra. Jag kommer speciellt ihåg slutspelsserien mellan lagen 2014 där 5/6 matcher gick över 5.5 mål och samtliga 5 slutade med 4-3 till något av lagen. Kollar vi på de 5 senaste mötena har lagen gått över 5.5 mål 3/5 senaste.

Jag gillar just nu Penguins offensiv och jag tror laget har goda chanser att göra många mål bakom Bobrovsky som ser osäker ut. Samtidigt vet jag att Jacket är duktiga på att skapa plays och har en farlig offensiv och då denna matchup brukar bjuda på hawaiihockey gillar jag överspelet då vi får en bra bit över 2.00 ggr pengarna.

Därför blir nattens spel

Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets Ö5.5 mål @ 2.18 med 3/7 units hos Pinnacle Sports

Ska vi säga 4-3 Penguins efter OT?

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 13 November, 2015, 17:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!