Speltips Mannarino - Pouille

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-11-14 14:00
Land: Frankrike
Liga: Challenger Le Captif
Odds: 1,53
Speltips: Mannarino
Spela på Speltips Mannarino - Pouille
150% bonus upp till 1500 kr!
Spela på Mannarino
Det är två enormt kvalitativa semifinaler på agendan i CH-turneringen Le Captif. Jag väljer dock att rikta blickarna till mötet mellan Mannarino - Pouille.

Mannarino har haft ett stabilt år bakom sig. 21 vinster samt 19 förluster på hardcourt på ATP-nivå är imponerande i sig. På Challengernivå har han 8-1, vilket bevisar att han är snäppet för bra för att spela CH-nivå. Bara att han har besegrat spelare som Karlovic, Troicki, Wawrinka, Fognini & Bautista Agut under året är ett kvitto på att han har en hög potential. Mannarinos styrka ligger i bollsäkerheten från baslinjen i kombination med den mentala styrkan. Man får sällan några gratispoäng mot fransmannen & måste verkligen slå igenom hans försvar för att vinna poängen, vilket kräver en mentalstyrka och ett tålamod ifall man skall göra det under en hel match.

Detta är ett år som Pouille lägger bakom sig. Förväntningarna är skyhöga på han, då han har ett brett register & enorma vapen. Hans problem har legat i det mentala spelet, att han producerar allt för enkla misstag under matcherna och inte kan hålla koncentrationen uppe under en hel match. Han inledde turneringen med två tighta tresets segrar, där han var långt ifrån att imponera. 7 vinster samt 9 förluster på hardcourt som matchfacit under 2015 är inte dugligt, om man jämför med en viss Mannarino.

Lägg till därtill att dessa har möts två gånger under 2015. Mannarino leder med 2-0 i inbördes & vann senast med setsiffrorna 6-0 6-3 (två månader sedan). Synar Mannarino som matchvinnare @1,53 på Unibet.

Lycka till!
Spela på Mannarino - Pouille hos Unibet
Spela nu
Tennistipset - 14 November 2015 - 05:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: