Speltips Sverige - Danmark

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-11-14 20:45
Land: Sverige
Liga: EM-playoff
Odds: 1,67
Speltips: X2
Spela på Speltips Sverige - Danmark
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på X2
Det fruktansvärda i Frankrike gör att man inte är värst sugen på något i dag. Tankarna går till alla offer, nära och kära och hela nationen.

Fullt upp i dag, är själv på plats på Sverige - Danmark på Friends arena i kväll, så blir en lite kortare rek.

Men enda sedan lottningen har jag varit skeptisk till Sveriges chanser. Och det är väl kanske inte så jättekonstigt. Sverige torskade mot Ryssland och blev förnedrade (1-4) hemma mot Österrike. Att vi över två matcher ska slå Danmark känns tveksamt. Speciellt när Hamrén kan få för sig att spela en mittback av Antonssons kaliber från start - han är alltså PETAD i FC Köpenhamn...

Nu låter jag bitter, men det går inte att undvika. Hamréns taktiska kompetens är svag och laguttagningarna får en att gråta blod ibland. Visst, Danmark är kanske inte någon av de yttersta toppnationerna. Men känns kvickare och mer konsekventa i sitt spel än Sveriges ålderstigna gäng. Sverige saknar Ekdal och Wernbloom på grund av skada. Ett försvagat innermittfält alltså. Får vi se Lewicki från start? Tungt offensivt avbräck för danskarna är Michael Krohn-Dehli (Sevilla) som åkt hem till Köpenhamn för att försöka bli fit for fight till returen. Thomas Kahlenberg eller Pierre Emile Höjbjerg väntas ersätta.

Trolig svensk elva: Isak - Lustig, Antonsson, Granen, Olsson - Forsberg, Lewicki, Källström, Durmaz - Ibra, Berg

Trolig dansk elva: Schmeichel - Jacobsen, Kjaer, Agger, Durmisi - Kahlenberg, Kvist - Braithwaite, Eriksen, Höjbjerg - Bendtner

* Sveriges officiella startelva släpps kl 12 och reken uppdateras under eftermiddagen.

SPELTIPS
Jag tror Danmark kommer härifrån med minst en poäng. Ett starkt kontringslag samtidigt som Sverige inte skämt bort oss med vinster mot lag på samma nivå eller bättre under Hamréns ledning. Finns brister som motståndarna brukar kunna utnyttja. Spelar X2 till 1,67 hos Unibet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter
Spela på Sverige - Danmark hos Unibet
Spela nu
LelleSandahl - 14 November 2015 - 09:08
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: