Speltips

Speltips Sverige - Danmark

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-11-14 20:45 Spela här

Speltips Sverige - Danmark
Land: Sverige Liga: EM-playoff
Odds: 2.45 Speltips: 1
2015-11-14 20:45 Sverige - Danmark 1 2.45 mr_england

Jag är förvånad över hur många som är pessimistiska gällande Sveriges chanser i det här playoffmötet. Kom igen. Motståndet heter Danmark, en pyttenation utskitet av kalk och vatten, och Sverige har hemmaplan och Zlatan Ibrahimovic. Upp med hakan!

Sverige är inte och har inte varit bra på slutet. Det som är viktigt att komma ihåg och som jag tycker många glömmer är att Danmark har varit ännu sämre. Sverige tog 1,8 poäng per match i sin kvalgrupp där man slutade trea bakom Österrike och Ryssland. Två hyfsade nationer. Danmark tog 1,5 poäng per match i sin kvalgrupp och slutade trea bakom Portugal och Albanien. Jag säger det igen, Albanien!

Danmark har inte vunnit någon av sina tre senaste EM-kvalmatcher trots att två av motståndarna hetat Armenien och Albanien. Ska vi dra det ännu längre gjorde Danmark inte ens mål i någon av sina tre senaste EM-kvalmatcher. Riktigt uselt. Dessutom har man förlorat en träningsmatch mot Frankrike efter det. Sverige har vunnit två av sina tre senaste EM-kvalmatcher även om det varit mot enkelt motstånd. Vi minns alla katastrofen hemma mot Österrike men jag tror och hoppas att den matchen kan fungera som en bra ögonöppnare inför det här mötet. Bristerna blev tydliga och ibland kan det vara bra att åka på en riktig omgång så att man vet vad som är fel och rättar till det i stället för att leva vidare i en drömvärld och hoppas att det ordnar sig automatiskt. Sverige har ju tidigare spelat fin fotboll så kapaciteten finns och det är även värt att nämna att Österrike idag är ett väldigt mycket bättre fotbollslag än Danmark.

Jag har sett båda lagens senaste matcher och även om Sverige varit mer upp och ner så tycker jag att Sverige visar att de har en högre högstanivå än Danmark. När Sverige är bra är de bättre än när Danmark är bra. Eriksen är riktigt vass men i övrigt tycker jag att Danmark är ett ganska mediokert lag. Jag håller inte med de som säger att Danmark har ett bättre lag på papperet än Sverige. Dessutom har ju vi en ganska bra gubbe vars förnamn början med Z…

Jag tycker att flera saker talar för Sverige i den här matchen och att oddset är tillräckligt högt för att motivera spel. Sverige har hemmaplan, Sverige borde vara mer ”desperata” i det här mötet då man avslutar på bortaplan, även om Sverige har varit upp och ner tycker jag att man har en högre högstanivå än Danmark och Sverige har Zlatan Ibrahimovic! Även om mycket kan sägas om Erik Hamrén så är Danmark ett lag han borde ha extremt bra koll på då han tränade Ålborg i fem säsonger. Jag tror Hamrén får till det den här gången.

Spel: Sverige v Danmark 1 – odds 2.45 bet365

Besök skadekollen för fullständig info gällande skador och avstängningar. Av det jag läst mig till så hittar jag ingen matchavgörande skadeinfo. Ekdal och Wernbloom saknas på mitten men då jag imponerats av Lewicki på slutet tycker jag att han är en fullgod ersättare. Danmark saknar Krohn-Dehli.

Tänkbara startelvor (uppdateras senare):

Sverige
Isaksson; Lustig, Antonsson, Granqvist, Olsson; Forsberg, Lewicki, Källström, Durmaz; Berg, Ibrahimović.

Danmark
Schmeichel; Jacobsen, Kjær, Agger, Durmisi; Eriksen, Kvist, Højbjerg, Kahlenberg; Braithwaite; Bendtner.

TV: Kanal 5

mr_england - 14 November, 2015, 10:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
jib1891 - 2015-11-14 17:11:26

Rygg!!

3quartista - 2015-11-14 13:08:04

Härligt, äntligen lite tro och hopp.. Zlatan i all ära, men målskyttet står Marcus Berg för :).. Nu jobbar vi in den här tillsammans, lycka till!